Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Lens kullanmadım, ara sıra gözlük kullanıyorum ama burnunun dibinde olmasından rahatsızsan kullanabilirsin. Ne kadar sürede alışılınır bilmiyorum. Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu.Sorum biraz garip olabilir, farkindayim.
Ortalama 2 yildan beri gozluk kullanıyorum. Lens alirsam alismasi ne kadar surer? Lens gozlukten iyi mi? Sorularim bunlar, cevaplarsaniz müteşekkir olurum.
Gozlugun pisliginden biktim açıkçası. O yuzden lens istiyorum.Lens kullanmadım, ara sıra gözlük kullanıyorum ama burnunun dibinde olmasından rahatsızsan kullanabilirsin. Ne kadar sürede alışılınır bilmiyorum. Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu.
- Makaleler
- 4
Kendine bagli bu, ben gozumde lens takili oldugunu unutup sizarim falan diye yanasmiyorum hic lense mesala.
- Makaleler
- 4
Takması ilk başta zorlayabilir bu arada, ama birkaç kez takıp çıkardığında alışıyorsun. Dediğim gibi, bunun süresi kişiye göre değişir. Ben lens kullanmaya üşeniyorum ve benim gözlerim konusunda kritik bir sorunum da yok, o nedenle kullanmıyorum ama sen kullansan alışırsın belki.Gozlugun pisliginden biktim açıkçası. O yuzden lens istiyorum.
- Makaleler
- 7
Ben hemen alıştım. Etrafın gözlükten çok daha iyi gözükmesi ayrı bir boyut açtı vallahi bende.
1 ay önce lens kullanmaya başladım. Alışmak zordu ama gerçekten çok büyük rahatlık. Varlığını hissettirmiyor ve gözlük gibi bir süre sonra rahatsız etmeye başlamıyor.