1151

Uzman
Makaleler
5
Sorum biraz garip olabilir, farkindayim.

Ortalama 2 yildan beri gozluk kullanıyorum. Lens alirsam alismasi ne kadar surer? Lens gozlukten iyi mi? Sorularim bunlar, cevaplarsaniz müteşekkir olurum.

Sorum biraz garip olabilir, farkindayim.

Ortalama 2 yildan beri gozluk kullanıyorum. Lens alirsam alismasi ne kadar surer? Lens gozlukten iyi mi? Sorularim bunlar, cevaplarsaniz müteşekkir olurum.
Lens kullanmadım, ara sıra gözlük kullanıyorum ama burnunun dibinde olmasından rahatsızsan kullanabilirsin. Ne kadar sürede alışılınır bilmiyorum. Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu.

Kişiye göre değişir. Bir arkadaşım hiç sorun olmadan lense geçip hemen alışmıştı. Ben ise değişim sürecinden iğrendiğim için hiçbir zaman alışmayacağım.

Alışırsın canım. Hatta daha sonrasında keşke daha önce lense geçseymişim dersin. En azından yakın arkadaşlarımdan aldığım duyum bu yönde.

Gozlugun pisliginden biktim açıkçası. O yuzden lens istiyorum.
Takması ilk başta zorlayabilir bu arada, ama birkaç kez takıp çıkardığında alışıyorsun. Dediğim gibi, bunun süresi kişiye göre değişir. Ben lens kullanmaya üşeniyorum ve benim gözlerim konusunda kritik bir sorunum da yok, o nedenle kullanmıyorum ama sen kullansan alışırsın belki.

1 ay önce lens kullanmaya başladım. Alışmak zordu ama gerçekten çok büyük rahatlık. Varlığını hissettirmiyor ve gözlük gibi bir süre sonra rahatsız etmeye başlamıyor.