Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 99
Üstün
Çok sanmıyorum. RTX 5060 sistemde, anlamsız şekilde FPS drop yiyordum. Telefonda hiç oynanmayacak derecede olur bunlar.
Superuser do 49
Uzman
- Makaleler
- 4
Upscaling teknolojisi öyle bir hale gelir ki, zamanında Vice City'i oynatmayan bilgisayarlar vardı; şu an browser'dan bile oynayabiliyorsunuz.GTA V'yi oynayabiliyoruz. GTA 4'ü oynayamıyoruz. Bir gün onu da oynayabilir miyiz sizce?
Jeff_Hardy 3
Üstün
Kesinlikle oynanabilir yeter ki ona göre optimize edebilsinler.
Winner 85
Üstün
GTA V nasıl oynuyoruz?Daha PC'de oynayamıyorsun mobilde nasıl oynayacaksın?
Drop'un çözümü yok maalesef. Bir türlü çözemedim. Xbox 360 30 FPS oynamayı tercih ederim.Çok sanmıyorum. RTX 5060 sistemde, anlamsız şekilde FPS drop yiyordum. Telefonda hiç oynanmayacak derecede olur bunlar.
Son düzenleme:
Aeronight 3
Üstün
Konunun devamını getirmedin ki. Drop bende olmuyor. 3060Ti 5700X3D sistemim var. Oyunu elimden geldiğince fixleyip rehber hazırladım. Bu mesajdan sonra bu mesajla ilgili bir şey yazmadın ve laptopta oynanır mı dedin. Belki senin sorununu da çözecektik ama ilgisiz davrandın.Drop'un çözümü yok maalesef. Bir türlü çözemedim. Xbox 360 30 FPS oynamayı tercih ederim.
Tamam Complete Edition sürüm. O sürüm pek stabil değil o yüzden downgrade yapıyoruz zaten. Önce downgrade yapmanı öneririm. Eğer istemezsen FusionFix'i komple sil baştan kur. Özellikle şu ayarları da böyle yap.
Verdiğim zip dosyasını da eğer ki FusionFix sürümün en güncel versiyonsa kendininki ile değiştirebilirsin. Kendi dosyamı zipledim.
Oynanabildiğini bilmiyorum ama oynansa bile verimli çalışmaz bence. Nerde gördün ki?
- Makaleler
- 1
Oyunu port ederseler evet, telefonlar hızlı gelişiyor.
Winner 85
Üstün
Hocam oyunu silmek zorunda kaldım. Downgrade denedim. Oyun bozuldu.Konunun devamını getirmedin ki. Drop bende olmuyor. 3060Ti 5700X3D sistemim var. Oyunu elimden geldiğince fixleyip rehber hazırladım. Bu mesajdan sonra bu mesajla ilgili bir şey yazmadın ve laptopta oynanır mı dedin. Belki senin sorununu da çözecektik ama ilgisiz davrandın.
Tamam Complete Edition sürüm. O sürüm pek stabil değil o yüzden downgrade yapıyoruz zaten. Önce downgrade yapmanı öneririm. Eğer istemezsen FusionFix'i komple sil baştan kur. Özellikle şu ayarları da böyle yap.
![]()
![]()
![]()
Verdiğim zip dosyasını da eğer ki FusionFix sürümün en güncel versiyonsa kendininki ile değiştirebilirsin. Kendi dosyamı zipledim.
Oynanabildiğini bilmiyorum ama oynansa bile verimli çalışmaz bence. Nerde gördün ki?
@Aeronight, direkt oyunu upload etme şansınız var mı?
Aeronight 3
Üstün
Öyle bir upload hızım yok. Rehberim var gayet açık anlattım oradan kolayca sorunsuz downgrade yapabilirsin.Hocam oyunu silmek zorunda kaldım. Downgrade denedim. Oyun bozuldu.
@Aeronight, direkt oyunu upload etme şansınız var mı?
Selam, hoş geldiniz. Grand Theft Auto IV: Complete Edition sürümü ile çoğu modlara erişimi kısıtladı ve performans sorunlarına yol açtı. Üstüne Rockstar Games ne bir hata düzeltti ne de içerik sundu. Bu yüzden GTA'nın güzide mod topluluğu GTA IV'ü eski sürümlerine düşürebileceğiniz yolları aramışlar ve o yol ise GTA IV'ü downgrade etmek.
GTA IV'ü downgrade etmek ne demek bunu açıklamakla başlamak istiyorum. Basitçe GTA IV'ün sürümünü 1.2.0.59'dan 1.0.8.0 veya 1.0.7.0'a düşürmeye deniyor. Dilerseniz başlıklardaki linkler üzerinden gerekli dosyaları...
- Aeronight
- downgrade grand theft auto grand theft auto 4 grand theft auto iv gta gta4 gtaiv
- Forum: Oyun Modlama
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Techolay Matris, mobilde daha iyi bir konumda olabilir
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-