Winner 85

Üstün
GTA V'yi oynayabiliyoruz. GTA 4'ü oynayamıyoruz. Bir gün onu da oynayabilir miyiz sizce?

Son düzenleme:
Drop'un çözümü yok maalesef. Bir türlü çözemedim. Xbox 360 30 FPS oynamayı tercih ederim.
Konunun devamını getirmedin ki. Drop bende olmuyor. 3060Ti 5700X3D sistemim var. Oyunu elimden geldiğince fixleyip rehber hazırladım. Bu mesajdan sonra bu mesajla ilgili bir şey yazmadın ve laptopta oynanır mı dedin. Belki senin sorununu da çözecektik ama ilgisiz davrandın.
Oynanabildiğini bilmiyorum ama oynansa bile verimli çalışmaz bence. Nerde gördün ki?

Konunun devamını getirmedin ki. Drop bende olmuyor. 3060Ti 5700X3D sistemim var. Oyunu elimden geldiğince fixleyip rehber hazırladım. Bu mesajdan sonra bu mesajla ilgili bir şey yazmadın ve laptopta oynanır mı dedin. Belki senin sorununu da çözecektik ama ilgisiz davrandın.

Oynanabildiğini bilmiyorum ama oynansa bile verimli çalışmaz bence. Nerde gördün ki?
Hocam oyunu silmek zorunda kaldım. Downgrade denedim. Oyun bozuldu.

@Aeronight, direkt oyunu upload etme şansınız var mı?

Hocam oyunu silmek zorunda kaldım. Downgrade denedim. Oyun bozuldu.

@Aeronight, direkt oyunu upload etme şansınız var mı?
Öyle bir upload hızım yok. Rehberim var gayet açık anlattım oradan kolayca sorunsuz downgrade yapabilirsin.