Eski sistemi olan varsa deneyebilir. Ayarlar ayrılmış. Direkt olarak RT açık gelmiyor. 4090 ile fulleyerek sorunsuz oynadım. Aynı zamanda 1660S kullanan bir arkadaşım çoğu ayar yüksekte yine oynadı. Yani FPS RT açmadığınız sürece pek değişmeyecek gibi duruyor.

İçerik farkı sebebiyle Legacy ile Enhanced aynı online sunucuya şu an giremiyor.

Gerekli bir güncellemeydi. Umarım PC portu özürlüsü Rockstar bu sefer iyi bir iş çıkarır. Ben oynamayacağım. Oynayacaklara iyi eğlenceler dilerim.

120FPS kilidi, kötü optimizasyon. Grafik farkı olmamasına rağmen fps düşüyor. Legacy 2k Very High'ta 100fps üstü alırken Enhanced 1080P Normalde çok trafik olduğu yerlerde fps 100 altına düşüyor.

Bir de online karakter transfer edilmiyor. Hile kullanıp transfer edenler, hile kullanmayıp transfer edemeyen insanlar olmuş. Garip firma.

Tüm ayarlar Ultra'da oynayıp denedim. Bazen grafikler çamur gibi oluyor arabaların üstünde filan ama yakından bakınca RT shader olduğunu anlıyorum. Gerçekten değişik bir olay. Optimizasyon dersek 4060 ve R5 5600 sistem ile tüm ayarlar Ultra'da bir tek render mesafesi ayarı 0 da iken 75 FPS altı görmedim ama render mesafesini yarıya veya tam açınca FPS 55-60 arasına düşüyor. DLSS hiç denemedim. Ayrıca oyun 60 FPS'de iken asla akıcı bir şekilde oynanmıyor, 30 FPS oyun oynuyormuşum gibi hissettiriyor.