Dönem farkı olması oyunun farklı olmasını göstermez aynı oyun diğeri GTA5'in western mod hali. Ben düz GTA5 çöpündense modlanmış westerni yani RDR2'yi tercih ederim biraz ağır ama daha iyi bir oyun.

Merhaba arkadaşlar.

GTA 5 mi tercih edersiniz, RDR2 mi?
Fizik, grafik, hikaye, daha aklıma gelmeyen yüzlerce neden yüzünden RDR2. Oyuna ilk başladığınızda ağaç kesen şirket tamamen gerçek zamanlı şekilde çalışarak ormanı temizleyip barakalar yapıyorlar. Sadece onları izleseniz biter yani o derece. Tren raylarına çiviler gerçek zamanlı çakılıyor tamamen yavaş yavaş ilerlediklerini görebliyorsunuz. Publarda insanların yemek yediğini görebilirsiniz gerçek şekilde, veya pearsonın güveç yapışını adım adım izleyebilirsiniz.

Atların topları büyüyor ulan kışın.

GTA 5'in online rezilliğinden dolayı RDR2, ha RDR2'nin de online tarafı çok kaliteli değil fakat hile yok.

GTA 5'i de severim ama RDR 2 benim için bambaşka gerçekten. Gerek grafikleri gerek fizikleri gerekse de açık dünyası beni çok cezbediyor. Üstelik oyunun geçtiği dönem ve atmosferi de cabası.

GTA 6'yı da merakla bekliyorum ama RDR 3 çıkarsa eğer GTA 6'yı açık ara sollayacağını düşünüyorum.

Eğlenmek için GTA 5, ciddi bir hikaye oynamak için RDR 2. RDR 2'de çoğu duyguyu tadabilirsin. GTA 5'in hikayesi beni sarmadı mesela. RDR 2'de ise ciddi bir hikaye konusu işlendiği için bazıları tabii heyecan arıyor sonra sağda solda sallıyorlar kafaları basmadığı için hikayeye.