Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Red Dead Redemption 2 bir sanat eseridir, sanattan anlamak her insan için zorunlu değildir!
oy lazare lazare
Ethem Efe
Üstün
Fizik, grafik, hikaye, daha aklıma gelmeyen yüzlerce neden yüzünden RDR2. Oyuna ilk başladığınızda ağaç kesen şirket tamamen gerçek zamanlı şekilde çalışarak ormanı temizleyip barakalar yapıyorlar. Sadece onları izleseniz biter yani o derece. Tren raylarına çiviler gerçek zamanlı çakılıyor tamamen yavaş yavaş ilerlediklerini görebliyorsunuz. Publarda insanların yemek yediğini görebilirsiniz gerçek şekilde, veya pearsonın güveç yapışını adım adım izleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar.
GTA 5 mi tercih edersiniz, RDR2 mi?
Atların topları büyüyor ulan kışın.
Mehmet Can Vardar
Başarılı
RDR2
Geraltın kılıcı
Üstün
Red Dead Redemption 2 bir sanat eseridir, sanattan anlamak her insan için zorunlu değildir!
oy lazare lazare
Tamam. Bu sebeple her ikisi de iyi oyunlar değiller.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
GTA 5 herkesin oynayabileceği rahatlıktayken RDR2 biraz ağır geliyor. İkisi de taş gibidir de benim tarzıma GTA 5 daha yakın.
Geraltın kılıcı
Üstün
Anlamadım.
GTA 5'i de severim ama RDR 2 benim için bambaşka gerçekten. Gerek grafikleri gerek fizikleri gerekse de açık dünyası beni çok cezbediyor. Üstelik oyunun geçtiği dönem ve atmosferi de cabası.
GTA 6'yı da merakla bekliyorum ama RDR 3 çıkarsa eğer GTA 6'yı açık ara sollayacağını düşünüyorum.
GTA 6'yı da merakla bekliyorum ama RDR 3 çıkarsa eğer GTA 6'yı açık ara sollayacağını düşünüyorum.
- Makaleler
- 7
Eğlenmek için GTA 5, ciddi bir hikaye oynamak için RDR 2. RDR 2'de çoğu duyguyu tadabilirsin. GTA 5'in hikayesi beni sarmadı mesela. RDR 2'de ise ciddi bir hikaye konusu işlendiği için bazıları tabii heyecan arıyor sonra sağda solda sallıyorlar kafaları basmadığı için hikayeye.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-