Detaylar
Kim cevapladı?Tereciye tere satma. Sizin AMD tayfadan AMD'ye karşı tek eleştiri göremedik.Değil, senenin başında çıkan kartlar çöküyor, NVIDIA still bad.
Tereciye tere satma. Sizin AMD tayfadan AMD'ye karşı tek eleştiri göremedik.
Kendim sorun yaşarsam eleştiririm, şu zamana kadar 1 kez yaşamadığım için eleştiri de yapmam.
Yahu sizi etiketlediğimiz halde ortalıklta yoksunuz. 0, yazıyla "sıfır" çözümü olan adam konuşmasın lütfen.Güya bir sürü var envidyacı. Tek dedikleri "kardesim dırayvırı siliyosun 577 geciyosun" Sonra bir bakıyosun ortalıkta yoklar.
%0, 335 çözüm oranın var, tek bir AMD sorunu çözmemişsin, 6 senelik kartın çöküyor diye NVIDIA'ya çamur atma konusu açıyorsun. Kartın bozuksa bozuktur.
AMD ile toplantı yaptım, yapıcı eleştiri yapacağım ama bu AMD fanboylarına özel bir video yapmadan bırakmayacağım. Etiketlediğim hiçbir konuya çözüm veremeyen AMD destek ekibi kendi arasında eğleniyor işte.
Çözüme göre insan kayırıyorsunuz yani? Öneri konularındaki adamların başı kel mi? Ben öneri konularında takılıyorum genelde ben cahil bilgisizmi oluyorum yani?
AMD sorun yaşayınca driver sorunu, AMD kötü
Arkadaşın sorunu halen çözülmedi. Önceki konuları dahil.
Xitana
Uzman
Bizi çok beğenmiyorsanız etiketlemeyin hocam? Zorla mı etiketletiyoruz kendimizi? Zaten bizim işimiz bilgisayar toplamada neden teknik destekte olalım ki?Yahu sizi etiketlediğimiz halde ortalıklta yoksunuz. 0, yazıyla "sıfır" çözümü olan adam konuşmasın lütfen.
Ben hiçbir yere etiketlenmediğim için sorun yok.Yahu sizi etiketlediğimiz halde ortalıklta yoksunuz. 0, yazıyla "sıfır" çözümü olan adam konuşmasın lütfen.
O liste havadan oluşmadı. Yaptığınız eylemlerin bir sonucu olacaktı değil mi?Ben sistem öneririm, çözüm kasmak gibi bir derdim yok.
CTRL C CTRL V yaptığınız kadroya kendim isteyerek girmedim, kendi isteğinizle eklediniz, ben hiçbir yerde sorun çözdüğümü iddia etmedim.
Videoyu yapınca haber edersiniz, bir de özel NVIDIA çözüm ekibi kurun isterseniz, malum, sorunları çok.
Kelin kendine sürecek merhemi yok galiba, AMD tavsiye edip NVIDIA aldığına göre.
NVIDIA sorunları genelde sürücü güncellemesi ile çözülüyor. AMD sorunları RX 9000 öncesinde zor.
Eleştirmeyen yayınlara da kulak tıkadım. Başka sorun yaşayan AMD kullanıcılarına kulak tıkadığım gibi diyorsun yani.Kendim sorun yaşarsam eleştiririm, şu zamana kadar 1 kez yaşamadığım için eleştiri de yapmam.
O liste havadan oluşmadı. Yaptığınız eylemlerin bir sonucu olacaktı değil mi?
Kelin kendine sürecek merhemi yok galiba, AMD tavsiye edip NVIDIA aldığına göre.
NVIDIA sorunları genelde sürücü güncellemesi ile çözülüyor. AMD sorunları RX 9000 öncesinde zor.
1 yıldır hiçbir sorunum çözülmedi.
NVIDIA fanboylara uyup NVIDIA aldım zamanında, forumla tanıştıktan sonra yaptığım hatayı anladım.
Yaptığım hatadan ders çıkarıp AMD alacağım.
Evet. Öneri yapmak sorun çözmekten daha kolay. Bu sürekli AMD önerip insanlar sorun yaşadıklarında kulaklarını tıkamak gibi bir şey. Ki gördüğüm kadarıyla yaptığınız şey de tam olarak bu.Çözüme göre insan kayırıyorsunuz yani? Öneri konularındaki adamların başı kel mi? Ben öneri konularında takılıyorum genelde ben cahil bilgisizmi oluyorum yani?
AMD sorun yaşayınca driver sorunu, AMD kötüAma NVIDIA sorun yaşayınca kart bozuk NVIDIA suçsuz
Oda iyi hesap.
Arkadaşın sorunu halen çözülmedi. Önceki konuları dahil.
Eleştirmeyen yayınlara da kulak tıkadım. Başka sorun yaşayan AMD kullanıcılarına kulak tıkadığım gibi diyorsun yani.
Evet, kullanıcıların kullanım şekilleri aynı değildir, ben kullandığım mala değer veririm, ve bu yüzden AMD'de hiç hata yaşamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu