Detaylar
Kim cevapladı?MPO kapat. Sorun Windows ile ilgili olabilir.Evet, hala Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni yeniden başlatmadan düzelmiyor.
Bu yalana sadece sen ve AMD destek ekibi inanır. Bu kadar yüzsüz, bu kadar yalancı olmak için özel bir çaba harcamanız lazım ya. NVIDIA ve AMD kullanmasak bilmeyeceğiz.
İsterseniz müsait bir zamanda AMD ekran kartı ile kitlenmediğini gösteririm.
Seni de gruba dahil edelim o zaman kör kardeş.Amd sorun konusu az olduğu için fazla görmüyorum gördüklerime bakıyorum. Kendim kullanmayacağım şeyi önermem zaten.
Deneyeyim.
O zaman burada sadece boş muhaliflik yapmak için sorunum 1 yıldır çözülmedi diyorsunFarklı bir AMD kartı takıp (RX560 4 GB) denediğimi farklı konularda yazdım, sorunun kart değişince çözüldüğünüde yazdım.![]()
![]()
Çözüm sayın yüksek olsaydı buna 7/24 vurgu yapardın.Hala çözüm diyorsunuz. İnsanların bilgi seviyesini çözümüne göre belirlemekte ayrı bir olay gerçekten.
O zaman burada sadece boş muhaliflik yapmak için sorunum 1 yıldır çözülmedi diyorsun![]()
Siz dediğime veya demediğime nasıl varıyorsunuz?
Bu yalana sadece sen ve AMD destek ekibi inanır. Bu kadar yüzsüz, bu kadar yalancı olmak için özel bir çaba harcamanız lazım ya. NVIDIA ve AMD kullanmasak bilmeyeceğiz.
İftirayada başladık o da iyi.
Star Wars Jedi survivor oynuyordum. Ortalama 35-40 FPS'de oynuyordum. Daha fazla FPS alırım diye ekran kartımı güncelledim ancak FPS 20-30'lara kadar daha da düştü. Ara sahnelerde, savaşlarda falan ani droplar olup 10 FPS civarlarına düşüyordu. Diğer oyunları da denedim onlarda da aynı şekilde drop giriyor ve FPS'im olduğundan daha düşük. Laptopun güç ayarları performansta bile olsa durum aynı, ekran kartını güncelledikten sonra böyle oldu. Tekrar eski versiyona dönmeyi düşünüyorum.
Sistem bilgileri:
Sistem bilgileri:
- İşlemci: i7-10750H.
- Ekran kartı: 1650 Ti.
- RAM: 16 GB.
- Leon Scott Kennedy
- drop ekran fps sorunu
- Forum: Sistem Performansı
Bunun yanında ekran kartı MS in artması özellikle Valorant'ta, (eski driver deneyince düzeliyordu ama yeni driverların hepsi sorunluydu)
Siyah ekran sorunları alıyordum, ani FPS düşmeleri, oyun donması gibi birkaç sorun. Çoğunun konusunu başka bir forumda açmışımdır hem farklı forum olduğu için hem de arayıp bulmak zahmet isteyeceği için sadece burada açtığım bir konuyu paylaşayım.
Şimdi 1650 Ti eski diye laf edersiniz kesin
O attığım konudan sonra eski drivera döndüm fakat sorunun çözülüp çözülmediğini hatırlamıyorum. Galiba demeye deneye eski sürümlerden birini eskisi gibi olmasa da kurmuştum.
Son düzenleyen: Moderatör:
0 çözüm. 195 mesaj. Tek amacı bu konuda gelip yalan söylemek.Videoya çıkardığınız Caner uncununda problemi çözülmedi maalesef neden ona "kartın bozuk" demek yerine "AMD çöp" dedirttiğinizi sorabilir miyim?
- Caner'in sorunu çözüldü: https://techolay.net/sosyal/konu/rx-6600-ile-stuttering-sorununu-nasil-cozdum.135097/
- Caner'ê ben bir şey dedirtmedim, kendisi dedi.
0 çözüm. 195 mesaj. Tek amacı bu konuda gelip yalan söylemek.
Yalan parayla satılsa kredi çekersiniz. Öyle rezilsiniz.
- Caner'in sorunu çözüldü: https://techolay.net/sosyal/konu/rx-6600-ile-stuttering-sorununu-nasil-cozdum.135097/
- Caner'ê ben bir şey dedirtmedim, kendisi dedi.
Dediğim hiçbir şey yalan değil, "niye yazmadın" demek yerine yazıp yazmadığıma bakın bir dahakine.
Bunu sana mı dedim? Sen zaten önce AMD kart takınca sorunun çözüldüğünü söyledin. Ben de bunun sonucunda ekran kartının arızalı olduğunu söyledim.İsterseniz müsait bir zamanda AMD ekran kartı ile kitlenmediğini gösteririm.
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle