Farklı bir AMD kartı takıp (RX560 4 GB) denediğimi farklı konularda yazdım, sorunun kart değişince çözüldüğünüde yazdım. :) 🔥
O zaman burada sadece boş muhaliflik yapmak için sorunum 1 yıldır çözülmedi diyorsun :unsure:

Hala çözüm diyorsunuz. İnsanların bilgi seviyesini çözümüne göre belirlemekte ayrı bir olay gerçekten.
Çözüm sayın yüksek olsaydı buna 7/24 vurgu yapardın.

O zaman burada sadece boş muhaliflik yapmak için sorunum 1 yıldır çözülmedi diyorsun :unsure:

1756594122931.webp

Siz dediğime veya demediğime nasıl varıyorsunuz?

Bu yalana sadece sen ve AMD destek ekibi inanır. Bu kadar yüzsüz, bu kadar yalancı olmak için özel bir çaba harcamanız lazım ya. NVIDIA ve AMD kullanmasak bilmeyeceğiz.

İftirayada başladık o da iyi.

Bunun yanında ekran kartı MS in artması özellikle Valorant'ta, (eski driver deneyince düzeliyordu ama yeni driverların hepsi sorunluydu)

Siyah ekran sorunları alıyordum, ani FPS düşmeleri, oyun donması gibi birkaç sorun. Çoğunun konusunu başka bir forumda açmışımdır hem farklı forum olduğu için hem de arayıp bulmak zahmet isteyeceği için sadece burada açtığım bir konuyu paylaşayım.

Şimdi 1650 Ti eski diye laf edersiniz kesin 😭

O attığım konudan sonra eski drivera döndüm fakat sorunun çözülüp çözülmediğini hatırlamıyorum. Galiba demeye deneye eski sürümlerden birini eskisi gibi olmasa da kurmuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoya çıkardığınız Caner uncununda problemi çözülmedi maalesef neden ona "kartın bozuk" demek yerine "AMD çöp" dedirttiğinizi sorabilir miyim?
0 çözüm. 195 mesaj. Tek amacı bu konuda gelip yalan söylemek.

1. Caner'in sorunu çözüldü: https://techolay.net/sosyal/konu/rx-6600-ile-stuttering-sorununu-nasil-cozdum.135097/
  2. Caner'ê ben bir şey dedirtmedim, kendisi dedi.
Yalan parayla satılsa kredi çekersiniz. Öyle rezilsiniz.