Detaylar
Kim cevapladı?Bunu sana mı dedim? Sen zaten önce AMD kart takınca sorunun çözüldüğünü söyledin. Ben de bunun sonucunda ekran kartının arızalı olduğunu söyledim.
1 Yıl önce sorunsuz olan kart birdenbire arızalanıyor diyorsunuz yani?
Umarım haklısınızdır.
Attığın ekran görüntüsünde ne yazıoyor? AMD karta geçince sorunun çözüldüğü yazmıyor. Kafan mı güzel yoksa konuyu takip etmekte mi zorlanıyorsun?
Bunu sana mı dedim? Sen zaten önce AMD kart takınca sorunun çözüldüğünü söyledin. Ben de bunun sonucunda ekran kartının arızalı olduğunu söyledim.
O zaman Caner adlı arkadaşın da kartı bozuktu ama yook size göre AMD çöp, AMD bozuk.
Xitana
Uzman
Bunu sana mı dedim? Sen zaten önce AMD kart takınca sorunun çözüldüğünü söyledin. Ben de bunun sonucunda ekran kartının arızalı olduğunu söyledim.
Caner'de 3060 Ti takınca sorunu çözüldü? Onun kartı bozuk değil AMD'nin hatası ama bdxmrz hocamın kartı bozuk NVIDIA'nın hatası yok yani?
Caner hocaya NVIDIA takınca sorun çözülüyor ve AMD sorunlu oluyor, ben AMD takıp çözülünce kartım arızalı mı oluyor?Attığın ekran görüntüsünde ne yazıoyor? AMD karta geçince sorunun çözüldüğü yazmıyor. Kafan mı güzel yoksa konuyu takip etmekte mi zorlanıyorsun?
NVIDIA'nın sürücü yayınlama sayısı ile AMD'yi karşılaştırmayalım bile. Senin iddian her sürücüde sorun olmadı. Bulabildiğin kanıt konu ise tek. Yani kendi yalanını kanıtlamış oldun.İftirayada başladık oda iyi.
Star Wars Jedi survivor oynuyordum. Ortalama 35-40 FPS'de oynuyordum. Daha fazla FPS alırım diye ekran kartımı güncelledim ancak FPS 20-30'lara kadar daha da düştü. Ara sahnelerde, savaşlarda falan ani droplar olup 10 FPS civarlarına düşüyordu. Diğer oyunları da denedim onlarda da aynı şekilde drop giriyor ve FPS'im olduğundan daha düşük. Laptopun güç ayarları performansta bile olsa durum aynı, ekran kartını güncelledikten sonra böyle oldu. Tekrar eski versiyona dönmeyi düşünüyorum.
Sistem bilgileri:
- İşlemci: i7-10750H.
- Ekran kartı: 1650 Ti.
- RAM: 16 GB.
- Leon Scott Kennedy
- drop ekran fps sorunu
- Forum: Sistem Performansı
Bunun yanında ekran kartı MS in artması özellikle Valorant'ta, (eski driver deneyince düzeliyordu ama yeni driverların hepsi sorunluydu)
Siyah ekran sorunları alıyordum, ani FPS düşmeleri, oyun donması gibi birkaç sorun. Çoğunun konusunu başka bir forumda açmışımdır hem farklı forum olduğu için hem de arayıp bulmak zahmet isteyeceği için sadece burada açtığım bir konuyu paylaşayım.
Şimdi 1650 Ti eski diye laf edersiniz kesin

O attığım konudan sonra eski drivera döndüm fakat sorunun çözülüp çözülmediğini hatırlamıyorum. Galiba demeye deneye eski sürümlerden birini eskisi gibi olmasa da kurmuştum.
Sen neden yine başkasına yazdığım mesaja atlıyorsun ki? Konuyu takip etmeyi bilmiyorsanız, açmayın.Dediğim hiçbir şey yalan değil, "niye yazmadın" demek yerine yazıp yazmadığıma bakın bir dahakine.
Evet. Mesela doğrudan arızalı gelen emre600rr'nin 9070 XT'si gibi.1 Yıl önce sorunsuz olan kart birdenbire arızalanıyor diyorsunuz yani?
Umarım haklısınızdır.
Neden tek konu attığımı saygı çercevesinde açıkladım. Ne deseydim Technopat Sosyal Forumu'nda açtığım güzel konularımı 3 saat arayamam.NVIDIA'nın sürücü yayınlama sayısı ile AMD'yi karşılaştırmayalım bile. Senin iddian her sürücüde sorun olmadı. Bulabildiğin kanıt konu ise tek. Yani kendi yalanını kanıtlamış oldun.
Ayrıca neden yalan konuşayım? Haksız yerim varsa kabul ederim. Sizin aksinize.
Sen neden yine başkasına yazdığım mesaja atlıyorsun ki? Konuyu takip etmeyi bilmiyorsanız, açmayın.
Çoğul konuşuyorsunuz, diğer kişiler kim? Tek takip etmeyen biz değiliz demek ki.
AMD bile RX 6000 serisi sorunlarını kabul ederken siz neyin kafasındasınız? Adamın kartı bozuk çünkü RMA oranları yüksek. Anlamadınız bir türlü.O zaman Caner adlı arkadaşın da kartı bozuktu ama yook size göre AMD çöp, AMD bozuk.
Caner uncunun mu kartı bozuk? kendisi bize 10 sayfa boyunca benim kartım düzgün dedi.AMD bile RX 6000 serisi sorunlarını kabul ederken siz neyin kafasındasınız? Adamın kartı bozuk çünkü RMA oranları yüksek. Anlamadınız bir türlü.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-