@Zeitnot, dostum kaos çıkartıp kin tutmana gerek yok. Memnun değilsen ve AMD'nin muazzam olduğunu düşünüyorsan geç AMD'ye. Hayatında başarılar.

Kaos çıkarmadım, konu başında kartım 6 yıllık olduğu için dalga geçen Recep baltaştı, ben de cevap verdim.
Sizin kartınız 5 yıllık ama sorunlu olunca 5 yıllık olduğu söylenmiyor. :)

Chivalry 2 oynarken "sorunsuz" NVIDIA ekran kartım çöküp duruyor, Görev Yöneticisi vs siyahlaşıyor.

NVIDIA'nın iğrenç sorunlarını çözebilenlerden yardım bekliyorum, veya NVIDIA öneren arkadaşlardan.

Kardeşim teori gibi konu açmışşın, nerede crash dosyaların? nerede minidump dosyaların? nereden bilelim bu şekilde neden çöktüğünü, genel sorun olsa zaten yazardım feedbacklere bakıyorum.

Chilvary unreal engine oyunu appdata dan crash dosyalarını bul at bakalım neden çöküyormuş. Ayrıca hangi sürümdesin bende yüklü chilvary 2 herşekilde burdayım.

Kardeşim teori gibi konu açmışın, nerede crash dosyaların? Nerede minidump dosyaların? Nereden bilelim bu şekilde neden çöktüğünü, genel sorun olsa zaten yazardım feedbacklere bakıyorum.

Crash dosyası gelmiyor çünkü siyah ekrana giriyor, Dosya Gezgini'ni yeniden başlatınca ana ekranımda her şey kapanıyor.

Crash dosyası gelmiyor çünkü siyah ekrana giriyor, Dosya Gezgini'ni yeniden başlatınca ana ekranımda her şey kapanıyor.
Neleri denedim şimdiye kadar çözüm için bilgi ver bana, hangi sürümdesin sürücü olarak. Görev yöneticisinden Explorer.exe komutunu çalıştırınca geri gelmedimi?

Neleri denedim şimdiye kadar çözüm için bilgi ver bana, hangi sürümdesin sürücü olarak. Görev Yöneticisi'nden Explorer.exe komutunu çalıştırınca geri gelmedi mi?

Gelmedi, bir sürü şey denedim tek tek sayamam.
Kartı zaten arıza şüphesi ile bilgisayarcıya verdim.

GT 420, GT 730, GT 740, GT 1030, GTX 960, GTX 1060 6 GB, RTX 2070, RTX 3060, RTX 3070 kullandım, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu kartların çoğu hala çevremdeki insanlarda, sorunsuzca kullanmaya da devam ediyorlar. Nvidia kusursuz demiyorum, demem de lakin AMD'nin yaşattığı sorunlar bariz ortadayken çözüm direkt AMD tarafına geçiş olacaksa ne güzel yani kesin bir çözüm var demektir. Teknoloji şans işi, 3070'in garantisi az kalmışken içini açıp bakım yaptım, 3 ay sonra ekranın bir daha gelip gelmeyeceğinin bir garantisi yok.

AMD 90xx serisi beni etkilemişti, Nvidia'nın VRAM saçmalığına karşı epey gözüme girmişti ama "her sorunu çözdük" gibi laflar havada kaldı, millet hala aldığı 9070 XT alıp iade ediyor. Ben de bu kartı insanlara öneren kişilerden birisiyim ve şu an hem pişmanım, hem de AMD kartlara da elimi sürmeyeceğim emin bir kıvama gelmiş bulunmaktayım. Bir arkadaşıma 6650 XT aldırmıştım yanılmıyorsam, sürücü sorunları bitmiyor. 2023 gibi ben 6800'den vazgeçip 3070 alırken oysa F/P diye düşünerek 6650 XT aldı, ben sorunsuz devam ediyorum ama o sürücüleri ayarlamak zorunda kalıyor.

Nvidia'nın sürücü faciaları üzerine genel bir sorunu yok ama AMD'nin var. 2023'ten bugüne yaşadığım sorunlardan aklıma gelenler: geçtiğimiz sene siyah ekran sorunu olmuştu. Bunun dışında şu yeni sürücülerde bir sorun olmuş ama sistemi 2.5 aydır açmadığım bir zaman aralığı olduğu için hala Mayıs-Haziran sürücüsü yüklü. Bunun dışında 2017-2023 arası kullandığım 1060'ta hiç sürücü sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. Kartın içi açılmadı hala üstünde garanti etiketi var ve kız arkadaşım aktif olarak kullanıyor öyle söyleyeyim.

AMD 90xx serisi beni etkilemişti, NVIDIA'nın VRAM saçmalığına karşı epey gözüme girmişti ama "her sorunu çözdük" gibi laflar havada kaldı, millet hala aldığı 9070 XT alıp iade ediyor. Ben de bu kartı insanlara öneren kişilerden birisiyim ve şu an hem pişmanım, hem de AMD kartlara da elimi sürmeyeceğim emin bir kıvama gelmiş bulunmaktayım. Bir arkadaşıma 6650 XT aldırmıştım yanılmıyorsam, sürücü sorunları bitmiyor. 2023 gibi ben 6800'den vazgeçip 3070 alırken oysa F/P diye düşünerek 6650 XT aldı, ben sorunsuz devam ediyorum ama o sürücüleri ayarlamak zorunda kalıyor.

6000 serisi çok enteresan bir seri. Ya kartı kullanamayacak halde sorun yaşarsın. Ya da hiç yaşamazsın. Ben ikisini de yaşadım.