Caner'de 3060 Ti takınca sorunu çözüldü? Onun kartı bozuk değil AMD'nin hatası ama bdxmrz hocamın kartı bozuk NVIDIA'nın hatası yok yani?
Evet, tam olarak öyle. Birinde oyunlar doğrudan çöküyor, diğerinde ise hepsi takılıyor. Birinde RMA oranı daha yüksek.

Konu biraz dağılmış ancak sorunun NVIDIA'dan AMD'ye geçtiğin zaman kesin çözülecek gözüyle bakma, yağmurdan kaçarken doluya yakalanabilirsin AMD de kullanıp sorun yaşayıp NVIDIA kullanıp sorunun çözüldüğünü söyleyen de var, sorun rakip markaya geçtiğin zaman çözüleceğini düşünme teknoloji şans işi.

Soruna gelirsek de önceden belirteyim konunun hepsini okumadım, sorunun belki ekran kartı yerine işletim sisteminde olabilir format veya DDU ile çok eski sürücüleri deneyebilirsin yeni sürücüler iki marka için de mantıklı değil, format attın çözülmediyse OCCT ve FurMark ile test edin ve sonuçları paylaşın belki sorunu bulabiliriz.

Evet, tam olarak öyle. Birinde oyunlar doğrudan çöküyor, diğerinde ise hepsi takılıyor.

Benim kartımda takılıyor, TLOU, Cyberpunk gibi oyunlarda topu dikti hatasını çok alıyorum mesela, CS2'de Alt Tab atınca sürekli kendi kendine siyah ekrana gir çık yapıyor, konuda bir hatadan bahsettim diye bir oyunda olmuyor.

Çoğul konuşuyorsunuz, diğer kişiler kim? Tek takip etmeyen biz değiliz demek ki.

İkidir başkasına yazdığım mesajlara atladığına göre takip etmeyen sensin. Sorunun 6 yıllık NVIDA kartında olabileceğini daha ilk mesajda söyledik. Tabii ki çalışan AMD kart takınca çözülecek.

İkidir başkasına yazdığım mesajlara atladığına göre takip etmeyen sensin. Sorunun 6 yıllık NVIDIA kartında olabileceğini daha ilk mesajda söyledik. Tabii ki çalışan AMD kart takınca çözülecek.

Herkesin maddi durumu sizle aynı değil, defalarca 6 yıllık diye bastırmanıza gerek yok, çok zenginseniz alın bir tane kullanayım.
Bu yılın başında çıkan 5000 serisi çok sorunsuzmuş gibi konuşuyorsunuz, 6000 seriside eski, o zaman suç atmaya gerek yok.

İkidir başkasına yazdığım mesajlara atladığına göre takip etmeyen sensin. Sorunun 6 yıllık NVIDIA kartında olabileceğini daha ilk mesajda söyledik. Tabii ki çalışan AMD kart takınca çözülecek.

Bu durumda NVIDIA kart takıp sorunu çözülen arkadaşların AMD kartı bozuk, AMD kart takıp sorunu çözülen arkadaşların NVIDIA kartı bozuk. Böyle mantıkmı var?

Benim kartımda takılıyor, TLOU, Cyberpunk gibi oyunlarda topu dikti hatasını çok alıyorum mesela, CS2'de Alt Tab atınca sürekli kendi kendine siyah ekrana gir çık yapıyor, konuda bir hatadan bahsettim diye bir oyunda olmuyor.
Konunun başından beri kartın bozuk diyoruz, gelip diyor ki evet kartım bozuk ama ben konuyu NVIDIA'ya bok atmak için açtım. E at o zaman istediğin gibi ben çekileyim.

Konu biraz dağılmış ancak sorunun NVIDIA'dan AMD'ye geçtiğin zaman kesin çözülecek gözüyle bakma, yağmurdan kaçarken doluya yakalanabilirsin AMD de kullanıp sorun yaşayıp NVIDIA kullanıp sorunun çözüldüğünü söyleyen de var, sorun rakip markaya geçtiğin zaman çözüleceğini düşünme teknoloji şans işi.

Soruna gelirsek de önceden belirteyim konunun hepsini okumadım, sorunun belki ekran kartı yerine işletim sisteminde olabilir format veya DDU ile çok eski sürücüleri deneyebilirsin yeni sürücüler iki marka için de mantıklı değil, format attın çözülmediyse OCCT ve FurMark ile test edin ve sonuçları paylaşın belki sorunu bulabiliriz.
Derdinin sorunu çözmek olduğunu düşünmüyorum.

Herkesin maddi durumu sizle aynı değil, defalarca 6 yıllık diye bastırmanıza gerek yok, çok zenginseniz alın bir tane kullanayım.
Bu yılın başında çıkan 5000 serisi çok sorunsuzmuş gibi konuşuyorsunuz, 6000 seriside eski, o zaman suç atmaya gerek yok.

5000 serisinin sorunlu olduğuna dair kanalda 100.000 izlenen video olmasına rağmen iftira atmaya devam ediyorsunuz.

Ofiste epey bir kart boşta duruyor ama sırf kavga çıkarmak için şöyle bir konu açan kişi benden bir şey beklemesin. Sizin inadınıza o kartı @Caner Uncu'ya bedelsiz bırakırım da bu kavga çıkarmak için konu açan yaklaşıma bir şey vermem. Soru çöz, rehber yaz, @Quezzy gibi hak edip kazan.

Chivalry 2 oynarken "sorunsuz" NVIDIA ekran kartım çöküp duruyor, Görev Yöneticisi vs siyahlaşıyor.

NVIDIA'nın iğrenç sorunlarını çözebilenlerden yardım bekliyorum, veya NVIDIA öneren arkadaşlardan.

Son düzenleme:
Konunun başından beri kartın bozuk diyoruz, gelip diyor ki evet kartım bozuk ama ben konuyu NVIDIA'ya bok atmak için açtım. E at o zaman istediğin gibi ben çekileyim.

Biz de Caner uncuya dedik, ne oldu? Diretince sorun yok, ben diretince NVIDIA'ya bok atıyor, güzel mantıkmış.

1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir.

@Caner Uncu Yardımcı olur belki sana da.

5000 serisinin sorunlu olduğuna dair kanalda 100.000 izlenen video olmasına rağmen iftira atmaya devam ediyorsunuz.

Ofiste epey bir kart boşta duruyor ama sırf kavga çıkarmak için şöyle bir konu açan kişi benden bir şey beklemesin. Sizin inadınıza o kartı @Caner Uncu'ya bedelsiz bırakırım da bu kavga çıkarmak için konu açan yaklaşıma bir şey vermem. Soru çöz, rehber yaz, @Quezzy gibi hak edip kazan.
Kavga çıkarmak için kartımı bozmadım, emin olabilirsiniz.
@Caner Uncu'ya verin, yolladıktan sonra kanıtta gösterirsiniz, en azından onun sorunu çözülsün.

Ve hayır sırf bir kart kazanmak için soru çözüp rehber hazırlamayacağım, haber için teşekkürler.

Bu arada konuyu biraz okudum bu kart bozuk muhabbetini AMD'den NVIDIA geçen kişiler çok yapıyor burada iki markayı da objektif bakıyorum ama sanki NVIDIA kusursuzmuş gibi davranılıyor ama AMD de sıkıntı yaşayınca "evet yine AMD başarısız kötü marka" ama NVIDIA da sorun yaşanınca "kart bozuk" denilerek geçiştiriliyor ben sırf daha geçen çözüm bulamadım adama "AMD düzeltememiş zamanında değişseydin veya keşke iade etseydin" dediğim için dönüp resmen "siz sorunu böyle mi çözüyorsunuz? Bir esnaf olsan malın bozuk çıksa hemen servise mi veriyorsunuz?" dedi ve bunun üzerine artık AMD konularına bakmıyorum, forumda resmen "AMD kullanan" kişilere nefret var, bakın "AMD savunan" demiyorum "AMD kullanan" kişilere nefret var, karta çözüm bulunmadığında bakmıyoruz kardeşim çünkü ne dersek diyelim o kişi çözümden uzak bir şekilde nefret kusuyor ve bu neredeyse bu tarz konuların hepsinde var, gidip bakıldığında bile çoğu konu tartışmadan kilitlenmiş bile dememe bile gerek yok.

Burada AMD kullanıp sorun yaşayanlara nefret kusmuyorum, bu zor şartlarda para biriktirip çalışıp aldığın bir şeyin bozuk olması resmen adamı deli eder ve o kadar çözüm denemelerinin sonunda çözülmemesi insanı deli ediyor bu normal olabilir ancak çözüm için yazan kişilere nefret kusmayın, kullanıcılar olarak bütçeye uygun en iyi ekran kartını alıyoruz ve öneriyoruz, ne kadar ekmek o kadar köfte sizce NVIDIA ile AMD fiyatları aynı olsa AMD alınır mı? Alanın aklını sorgularım ama şartlar aynı değil evet kusurları var ama bunlar çözülmediği zaman etrafa nefret kusulmasının anlamı da yok.

NVIDIA babalarının malıymış gibi savunanların da aklını sorgularım.

Evet, Caner uncunun 1 yıldır kartı bozuktur muhtemelen ama onun kartı sorunsuz benim kartım sorunlu oluyor, garip.

Son düzenleme:

Derdinin sorunu çözmek olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada konuyu biraz okudum bu kart bozuk muhabbetini AMD'den NVIDIA geçen kişiler çok yapıyor burada iki markayı da objektif bakıyorum ama sanki NVIDIA kusursuzmuş gibi davranılıyor ama AMD de sıkıntı yaşayınca "evet yine AMD başarısız kötü marka" ama NVIDIA da sorun yaşanınca "kart bozuk" denilerek geçiştiriliyor ben sırf daha geçen çözüm bulamadım adama "AMD düzeltememiş zamanında değişseydin veya keşke iade etseydin" dediğim için dönüp resmen "siz sorunu böyle mi çözüyorsunuz? Bir esnaf olsan malın bozuk çıksa hemen servise mi veriyorsunuz?" dedi ve bunun üzerine artık AMD konularına bakmıyorum, forumda resmen "AMD kullanan" kişilere nefret var, bakın "AMD savunan" demiyorum "AMD kullanan" kişilere nefret var, karta çözüm bulunmadığında bakmıyoruz kardeşim çünkü ne dersek diyelim o kişi çözümden uzak bir şekilde nefret kusuyor ve bu neredeyse bu tarz konuların hepsinde var, gidip bakıldığında bile çoğu konu tartışmadan kilitlenmiş bile dememe bile gerek yok.

Burada AMD kullanıp sorun yaşayanlara nefret kusmuyorum, bu zor şartlarda para biriktirip çalışıp aldığın bir şeyin bozuk olması resmen adamı deli eder ve o kadar çözüm denemelerinin sonunda çözülmemesi insanı daha da deli ediyor bu normal olabilir ancak çözüm için yazan kişilere nefret kusmayın, kullanıcılar olarak bütçeye uygun en iyi ekran kartını alıyoruz ve öneriyoruz, ne kadar ekmek o kadar köfte sizce NVIDIA ile AMD fiyatları aynı olsa AMD alınır mı? Alanın aklını sorgularım ama şartlar aynı değil evet kusurları var ama bunlar çözülmediği zaman etrafa nefret kusulmasının anlamı da yok.

NVIDIA babalarının malıymış gibi savunanların da aklını sorgularım.

Taraf tutmak yerine çözüm odaklı olun olmuyorsa da yapacak bir şey yok, sorunun kaynağı belki marka belki de kartla alakalıdır bilemeyiz ancak sorunu ''Teknik ekip'' çözemedi diye nefret kusmak çözüm değil iki marka için de geçerli.

Son düzenleme: