https://techolay.net/sosyal/konu/rx...600x-sistemde-micro-stuttering-sorunu.131202/ --> Bu açtığım konuya bakarsan AMD alınmamalı.
2 senede boyunca denediğim iki RTX 4060 ekran kartlı laptopa bakarsan NVIDIA alınmamalı.
Çünkü her ikisinde de Micro stuttering vardı ve normal bir kullanıcıya kıyasla çamur atmak yerine çözüm arayıp ikisini de düzeltmeye çalıştım. Yani buradan çıkan sonuç bir üründe sorun yaşayınca direkt ALINIR ALINMAZ denmemeli.
@Leon Scott Kennedy hocam sizinle kişisel hiçbir sorunum yok fakat AMD ile ilgili iyi bir şey söylediğimde gram tepki yok, az bir AMD eleştirisi yaptığım an otomatiğe bağlamışsınız gülen surat atıyorsunuz. Hatta geçen 5060 Ti ve RX 9060 XT kıyasına yönelik bir konu açılmıştı artılar eksilerden bahsettim direkt şunu al bunu al da demedim yine de günün sonunda verdiğiniz tek cevap "NVIDIA fanboylarını dinleyip fazla para vermeyin, AMD al geç" tarzı bir tabir kullandınız. Yani ben açıklama yapıp fanboy oldum siz sadece AMD al diyerek fanboy olmadınız. Trajikomik bir olaydı.
Siz bu tutumla ne AMD'deki hataları görebilirsiniz, ne de NVIDIA'nın başarılı olduğu noktaları taktir edebilirsiniz. Böyle bir mantalite yok. Buna artık bir son vermeniz lazım.