Sekülerite.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sekülerite.
Atatürk'ün içkisine karışır ama atam diye yere göğe sığdıramadığı adam ise sarhoş olup kaza yapıyordu.
Merhaba, TikTok veya Instagram üzerinde bir kesim gün geçtikçe Atatürk'ü kötülüyor ve arapları övüyor elimden geldiğince nazikçe bunların yanlış olduğunu belirtiyorum ancak cahil her yerde cahil. Kimisi Atatürk'e içkici diyerek kimisi kâfir diyerek hakaret ettiğini sanıyorlar. Herhangi bir şey söylendiği zaman da zıplıyorlar.
Bu sebeple gün geçtikçe hem İslam dininden hem de insanlardan nefret ediyorum. Kolay kolay kimseye laf atan bir insan değilim ancak inandığım değerlere hakaret edilmesine karşı çıkarım. Benim ülkemde benim askerim senin kıçının zevki için şehit oluyorsa sende ülkede adam gibi duracaksın. Milletin inandığı değerlere hakaret etmeyeceksin. Ben senin dinine, inandığına laf etmiyorsam sende etmeyeceksin. Ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Bunu bu ülkede söylemek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü etraf geri zekalı amip kaynıyor. Ama ben bu a*apların tamamının "zorla" gönderilmesini istiyorum ver destekliyorum. Yok öyle davulla zurnaylaymış yok efendim gönüllü geri dönüşmüş falan, yok öyle şeyler. Gitmek istemiyorsa bile kafasına vura vura göndereceğiz orta doğu faresini. Gerçi ülkeyi bu adam yönettiği sürece bu çöl fareleri gelmeye devam edecek ve geri gönderilemeyecek.
Bir diğer konu olan Atatürk mevzusuna gelecek olursak. Atatürk benim bu hayattaki tek kırmızı çizgim diyebilirim. Bu nedenden dolayı ona karşı söylenen kötü sözlere karşı deliriyorum, özellikle şu ampulcü ve İslam'cı taraftan gelen hakaretlere. Bir insan düşünün ki hayatını vatanına ve milletine adamış, hayatı cephelerde geçmiş, herkesin imkansız dediği vakitte ülkenin bütünlüğünü sağlamış. Tüm bunlara rağmen bazı tas kafa makarnacılar gelip de bu adama hakaret ediyor.
Sırf çöl fareleri ve bizim ülkedeki a*ap seviciler yüzünden a*ap ırkına düşman oldum, İslam'dan soğudum ve şu anda hiçbir dine inanmıyorum. Bunların etkisinin çok fazla olduğunu söyleyebilirim.
Ne kusuru hocam estagfurullah. Kufur, hakaret etmediginiz surece her turlu konusabilirsiniz. Onceki mesajlarimda da dedigim gibi bu bana gore kutsaldir.Hocam kusura bakmayın, hafif uykum olduğundan dolayı cümleleri karıştırmış olabilirim. Arada okurken; niye burada böyle yazmış diyebilirsiniz, uykulu halime verin. Biraz da gergin olduğumdan dolayı yanlış şeyler de yazabilirim. O yüzden çok uzatmadan bitireyim yorumumu.
Merhaba, TikTok veya Instagram üzerinde bir kesim gün geçtikçe Atatürk'ü kötülüyor ve arapları övüyor elimden geldiğince nazikçe bunların yanlış olduğunu belirtiyorum ancak cahil her yerde cahil. Kimisi Atatürk'e içkici diyerek kimisi kâfir diyerek hakaret ettiğini sanıyorlar. Herhangi bir şey söylendiği zaman da zıplıyorlar.
Bu sebeple gün geçtikçe hem İslam dininden hem de insanlardan nefret ediyorum. Kolay kolay kimseye laf atan bir insan değilim ancak inandığım değerlere hakaret edilmesine karşı çıkarım. Benim ülkemde benim askerim senin kıçının zevki için şehit oluyorsa sende ülkede adam gibi duracaksın. Milletin inandığı değerlere hakaret etmeyeceksin. Ben senin dinine, inandığına laf etmiyorsam sende etmeyeceksin. Ben bu konuda bu şekilde düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Genelde gotikler veya renkli kafaya sahip ergenler böyle. Bir de "Riot Games" oyunlarını oynayan ergenler.
Umarım bana bulaşmazlar. Yoksa vay hallerine.
Atatürk içkici doğrudur. Fotoğrafları var. İçkici olduğundan dolayı da dinsiz (kâfir) diye tanımlıyorlar. Bunlara senin bir şey anlatmanla bir şey değişmeyecek. Olan sana olur. Gerek yok. Adam içkisini içerek şu ülkeyi kurmuş, bazıları "alınları secdeden kalkmaz" ülke bu halde. Salla gitsin hocam. TikTok gibi toksik uygulamalardan uzak durursan ve Instagram'da gördüğün hesapları engellersen sosyal medyanın tadını çıkarabilirsin.
Haklisiniz hocam, dediginiz gibi bu curuk her toplumda var bunu "mizah" adi altinda yapan arkadaslarim da var.Öyle bir şey yok. Bugün onların sayısını toplasak 1-2 milyonu geçmezler. Atatürkçü gençleri toplasak en az 5 katları kadardır. İnternette 1 ailenin Atatürk'e düşmanlığı evladına yansıttığını görürsün çünkü onlar bunun havalılık, padişahın vasiyeti gibi düşünürler. O yüzden çok da sıkıntı etmemek lazım. Çürük her toplumda vardır.
Atatürk'un ickici olmasina ilgilenmiyorum hocam. Icki icmesi veya icmemesi beni ilgilendirmez ancak hakaret etmek nedir? Tartisirsin tamam bunu anlarim ama kufur etmek veya kafir demek nedir?