Videodaki arkadaş gibi içeriğe dönüştürürsen güzel gelir olur.
Şaka bir yana gençsen kilo almak için uğraşmana gerek yok. Sağlıklı beslen, spor yap zaten bir yaştan sonra istemeden kilo alacaksın.
Onun dışında azaltmak istiyorsan şeker sorununu çözmen lazım. Seni acıktıran şey şeker. Çaydan şekeri bırakmayla başlayabilirsin. Bırakınca içtiğin çayın çok kalitesiz olduğunu fark edeceksin. Uygun fiyata güzel bir çay istiyorum diyorsan bağlantıdaki markayı öneririm.
Çay Reyonu, online olarak çay alabilmeniz için oluşturulmuş bir markadır. 1. sınıf Doğu Karadeniz çaylarını size getirmekten keyif alıyoruz.
cayreyonu.com
Zamanında çok kola tüketirdim. Artık dışarıdan yemek söylerken de ayran, şalgam veya daha az rahatsızlık verdiğinden soğuk çay söylüyorum. Kolayı bırakmak burada en zor şey olabilir. Kola içmeye devam ederseniz ne kadar fırçalasanız da dişte garanti çürük oluşturuyor. Gargara ve fırçalama yetmiyor yani. Ayrıca dilinize o şeker yapışıyor ve bir yerden sonra diş sorunları başınıza vurmaya başlıyor. Kısaca azaltmayı deneyin. İradeli biriyseniz çok zor değil inanın.
Küçük bir tavsiye şu tarz bir mataranız yoksa alın. Bununla su içmek rahat olduğundan, daha çok su tüketirsiniz. Ürünü örnek amaçlı attım. Almadan önce araştırın, mümkünse bu tarz bir boyutta olsun.
Kahve insanı pek değilim, mideme de iyi gelmez. Ama alternatif bir içecek aradığında tüketmek adına güzel bir kahve makinesini Karaca vb. taksit ile alabilirsin. İyi indirim ve taksit imkanı sunuyorlar. Bunları da araştırıp şekersiz kahve ve maden suyu tüketmeye de alışırsan. Şekerli gazlı içeceklere bir daha bulaşmazsın.
Genel olarak dışarıdan yemeyi azalttım. Malum fiyatlar, denetimsizliklerin oluşturduğu kalite düşüsü falan. Yediğin döner sosluysa onlardan da uzak dur. Zaten son zamanlarda gündemde dönere ekleme olayı çok yaygın. Yakın zamanda büyük bir zehirlenme olayı olmuştu. Kısaca dışarıdan yemek yiyeceksen de ara sıra, iyi yerlerden ye. Denetimin olmadığı yerde ilk bozanlar genelde küçük esnaflardır.
Kahvaltılık sos, labne gibi şeyler yerine alternatiflerini bulman lazım. Belki bütçeni bir tık aşar ama sağlıklı ürünler aramaya bakın. Farklı peynirler veya el işi kahvaltılık soslar daha iyi olur. Zaten iyisini yiyince kötüsünü bir daha tüketmezsiniz.