Günde kaç paket sigara içiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    paket
Yazdıklarımda pek anlaşılmayacak bir şey yok. Seni muhatap alarak düzgün cevap verene saldırıyormuş gibi muamele yapacaksan forumlar bence pek yaramıyor. İyi Sosyaller.

Yazdıklarımda pek anlaşılmayacak bir şey yok. Seni muhatap alarak düzgün cevap verene saldırıyormuş gibi muamele yapacaksan forumlar bence pek yaramıyor. İyi Sosyaller.
Sen saldırıyorsun, böyle tavırlı tavırlı sanki kötü olan her şeyi ben yapıyormuşum gibi, ben saldırmış mı oluyorum ? Senin gibi insanların faydası yok mesela evet, haklısın. Neden faydası olmadığını da anlattım, alakasız karşı bir argüman sundun, tartışmayı bitirdim. Bu kadar. Yazma daha, rezil oluyorsun.

Son düzenleme:

Davidoff'dan mı bahsediyorsun hocam? A101 satıyordu onu geçenlerde, ağırdı ama pek beğenmedim. Aslında sigara tadından çok içtiğin mekan, içerken yanında olanlar da önemli asıl keyif veren o oluyor. Kahve de 52 dönerken sigara içmemek olmaz şimdi değil mi

Şansızlık. 40 senedir sigara içen insanlar tanıyorum bir damla alkol kullanmayıp sirozdan vefat eden insanlarda..

Günde yarım paket ancak ben içmeyip yemeyi tercih ediyorum daha güzel oluyor.

0. Onun yerine 3 günde bir sigara parasıyla hisse almak daha mantıklı.

Hiç içmiyorum. 1 kere test ettim sadece o kadar. O da mentollü olan. Markası S20 mi neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…