Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Sıfır.
- Makaleler
- 1
30 dal falan.Merhaba.
Günde kaç paket sigara içiyorsunuz veya kaç dal içiyorsunuz?
Olay sadece insanların yanında içmemek değil, sen onu içerken atmosfere, zararlı gazlar yayıyorsun, sen 1 başkası 2, diğeri 3 hepsi de bunu günde birkaç defa da yapınca, bu gaz salınımı artık üstel artış yaşıyor. Spor konusunda da çok saçmalamışsın. Sigara içmeyenler spor yapmıyor mu yani? Bu anlam çıkıyor cümlenden.Hep insanlardan uzakta içerim, dışarıda da olsa asla birisinin yakınında içmem, cafelerin sigara içilebilir alanlarında içerim o kadar. İzmaritimi de her zaman çöpe atarım, yoksa da söndürür çöp bulana kadar elimde taşırım.
Kendime saygı konusu ise küçük yaşımdan beri düzenli spor yaparım günde en az 2 saatimi ayırıyorum diyebilirim. Sigara içmeyen kaç insan bunu yapıyor? Yıllardır içmeme rağmen içmeyip de spor yapmayan birisinden iyiyim açıkçası. Düzenli aralıklarla dişçiye de gidiyorum, 4-5 ayda bir temizlettiriyorum da. Bilemedim Altan, telafi ediyorum bence.
Çoğu kişi stresten der fakat yalandan başka bir şey değil, her içici sigaranın faydadan çok zarar olduğunu bilir. Sevdiğimiz için içiyoruz, bu kabul edilmeyen gerçek.
Koneko Toujou
Üstün
Okulda birisi tuvaletten sigara içip çıkmıştı. Kamera kaydına bakınca bana çok benziyordu hatta ben sananlar oldu. Sınıfta 3 4 kişiyle sohbetim az çok var. Param olmadığı için içemediğimi de biliyorlar. O kişinin ben olduğumu düşünen hocalara ve diğer arkadaşlara " lan bu fakirin g*tüne don alacak parası yok fakirlikten sigara içemiyor bu o olamaz" dediler. Ve doğru dediler
- Makaleler
- 1
Benim kuzenim 25 yil damar ici eroin kullandi hala yasiyor Almanya'da insaatlarda calisiyor amele olarak. Enistem sadece kola icerdi ama her gun, 50 yasinda vefat etti. Trajedi iste. Kaderin cilvesi mi dersin artik yoksa bize dayatilan yalanlari mi sen karar ver.Sıfır. Benim yaşımdaki insanlar okul tuvaletlerinde Puff içerken ben kendi sağlığıma bakıyordum. Şimdi onlardan daha hastayım. Her haltına dikkat edenlerin bile kanser olabildiğini düşünürsek çok istiyorsanız için gitsin. Bir şey olmaz.
megaton
Uzman
1 2 paket Winston Dark blue içiyordum. Çok şükür bıraktım uzun zaman oldu.
Bırakma nedenim hem kız arkadaşım hem de çalışırken 4 5 tane arka arkaya yakan ben bir tane içemez oldum.
Şimdi hem kendimi topladım hem de çok daha iyiyim. 3 yıl önce ayda neredeyse 1K sigaraya para ödüyordum. Kısa bir hesaplama yaptım şu an nereden baksan 60 70 bin TL vermişimdir. Kendime çok büyük bir iyilik yaptığımı düşünüyorum.
Bırakma nedenim hem kız arkadaşım hem de çalışırken 4 5 tane arka arkaya yakan ben bir tane içemez oldum.
Şimdi hem kendimi topladım hem de çok daha iyiyim. 3 yıl önce ayda neredeyse 1K sigaraya para ödüyordum. Kısa bir hesaplama yaptım şu an nereden baksan 60 70 bin TL vermişimdir. Kendime çok büyük bir iyilik yaptığımı düşünüyorum.
0. Zararsız hatta faydalı olsa 1.
Okulda birisi tuvaletten sigara içip çıkmıştı. Kamera kaydına bakınca bana çok benziyordu hatta ben sananlar oldu. Sınıfta 3 4 kişiyle sohbetim az çok var. Param olmadığı için içemediğimi de biliyorlar. O kişinin ben olduğumu düşünen hocalara ve diğer arkadaşlara " lan bu fakirin g*tüne don alacak parası yok fakirlikten sigara içemiyor bu o olamaz" dediler. Ve doğru dediler.
Ağır bir laf şahsen bu hareketlerinden dolayı yüzlerine bakmazdım o kişilerin. Gerçi öyle laf edemezler de, parasızlık milleti ne hale getiriyor...
1 2 paket Winston Dark blue içiyordum. Çok şükür bıraktım uzun zaman oldu.
Kıbrıs'tan gelen bir tane glo makinesi var, canın çektiği zaman içmeni öneriyorum
Koneko Toujou
Üstün
Ağır bir laf şahsen bu hareketlerinden dolayı yüzlerine bakmazdım o kişilerin. Gerçi öyle laf edemezler de, parasızlık milleti ne hale getiriyor...
Aynı şeyi ben de söylediğim için bir sorun yok " lan g*tümüze don alacak paramız yok bir de ona mı para vereceğim" cümlesi geçince direkt bana seslenilmiş gibi hissediyorum çünkü bu cümleyi en çok ben kullanıyorum
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube