Ne sen sor, ne de ben söyleyeyim. Bırakmak lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Benimle aynıydın anlaşılan. Geçmiş olsun bu arada.Sıfır. Benim yaşımdaki insanlar okul tuvaletlerinde Puff içerken ben kendi sağlığıma bakıyordum. Şimdi onlardan daha hastayım. Her haltına dikkat edenlerin bile kanser olabildiğini düşünürsek çok istiyorsanız için gitsin. Bir şey olmaz.
Tütünün kalitesine bağlı, nereden geldiğine bağlı. Bitlis ise içerim, adıyamansa içmem.
Hep insanlardan uzakta içerim, dışarıda da olsa asla birisinin yakınında içmem, cafelerin sigara içilebilir alanlarında içerim o kadar. İzmaritimi de her zaman çöpe atarım, yoksa da söndürür çöp bulana kadar elimde taşırım.İçmiyorum, içmeyi de düşünmüyorumİçene de saygı duymuyorum, çünkü bu insanlar çevreye ve kendisine saygı duymuyor, ben niye duyayım?
Kendime saygı konusu ise küçük yaşımdan beri düzenli spor yaparım günde en az 2 saatimi ayırıyorum diyebilirim. Sigara içmeyen kaç insan bunu yapıyor? Yıllardır içmeme rağmen içmeyip de spor yapmayan birisinden iyiyim açıkçası. Düzenli aralıklarla dişçiye de gidiyorum, 4-5 ayda bir temizlettiriyorum da. Bilemedim Altan, telafi ediyorum bence.
Çoğu kişi stresten der fakat yalandan başka bir şey değil, her içici sigaranın faydadan çok zarar olduğunu bilir. Sevdiğimiz için içiyoruz, bu kabul edilmeyen gerçek.
Hayatımda 2 kere sigara içtim sadece.
Koneko Toujou
Üstün
Param olmadığı için sıfır.
Hatta param olmadığı için sigara içmediğimi bilen çevremden dolayı suçlamadan sıyrılmıştım.
Hatta param olmadığı için sigara içmediğimi bilen çevremden dolayı suçlamadan sıyrılmıştım.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Sıfır, hem cebe zarar hem de sağlığa zarar.
RockyHighway79
Üstün
Param olmadığı için sıfır.
Suçlamadan sıyrılmak kısmını anlamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube