1715363351696.webp

1.5-2 kısa Parliament. Uzunun tadı kötü, kısa piyasadaki en iyi sigara. Eskiden winston soft vardı şimdi kaldırdılar yoksa ona takılıyordum.

Sıfır. Benim yaşımdaki insanlar okul tuvaletlerinde Puff içerken ben kendi sağlığıma bakıyordum. Şimdi onlardan daha hastayım. Her haltına dikkat edenlerin bile kanser olabildiğini düşünürsek çok istiyorsanız için gitsin. Bir şey olmaz.
Benimle aynıydın anlaşılan. Geçmiş olsun bu arada.

İçmiyorum, içmeyi de düşünmüyorum 😏 İçene de saygı duymuyorum, çünkü bu insanlar çevreye ve kendisine saygı duymuyor, ben niye duyayım?
Hep insanlardan uzakta içerim, dışarıda da olsa asla birisinin yakınında içmem, cafelerin sigara içilebilir alanlarında içerim o kadar. İzmaritimi de her zaman çöpe atarım, yoksa da söndürür çöp bulana kadar elimde taşırım.
Kendime saygı konusu ise küçük yaşımdan beri düzenli spor yaparım günde en az 2 saatimi ayırıyorum diyebilirim. Sigara içmeyen kaç insan bunu yapıyor? Yıllardır içmeme rağmen içmeyip de spor yapmayan birisinden iyiyim açıkçası. Düzenli aralıklarla dişçiye de gidiyorum, 4-5 ayda bir temizlettiriyorum da. Bilemedim Altan, telafi ediyorum bence.
Çoğu kişi stresten der fakat yalandan başka bir şey değil, her içici sigaranın faydadan çok zarar olduğunu bilir. Sevdiğimiz için içiyoruz, bu kabul edilmeyen gerçek.