Tam olarak açmamışsın, benden bir şeyleri anlamamı bekliyorsun. Sen de açıklayacağın şeyi net açıklamayı öğren, sonra tartırışırız. Bir de haklı çıkmak için fi tarihinde yaşanmış olayı gündeme getirmeye çalışman da ayrı ironi. Seni ciddiye aldığım kabahat, iyi forumlar.
Yazdıklarımda pek anlaşılmayacak bir şey yok. Seni muhatap alarak düzgün cevap verene saldırıyormuş gibi muamele yapacaksan forumlar bence pek yaramıyor. İyi Sosyaller. :love:

Yazdıklarımda pek anlaşılmayacak bir şey yok. Seni muhatap alarak düzgün cevap verene saldırıyormuş gibi muamele yapacaksan forumlar bence pek yaramıyor. İyi Sosyaller. :love:
Sen saldırıyorsun, böyle tavırlı tavırlı sanki kötü olan her şeyi ben yapıyormuşum gibi, ben saldırmış mı oluyorum :D? Senin gibi insanların faydası yok mesela evet, haklısın. Neden faydası olmadığını da anlattım, alakasız karşı bir argüman sundun, tartışmayı bitirdim. Bu kadar. Yazma daha, rezil oluyorsun.

Son düzenleme:
Bitlis'te tonlarca kaçak vardı 😅😅 millet karton karton alıyor. Davidov gibi bir Kıbrıs sigarası vardı onu denemiştim. İçtiğim en berbat sigara dağda çalışırken kardan dolayı mahsur kaldık. Dolapta M.Ö. Kalma tütün tabakası buldum filtresiz sarıp içmiştim. Dışarıdan ot içiyor gibi görünsemde fena değildi.
Atıyorum günde 1 2 tane yemek üstü yaparsınız ne âlâ. Benim gibi hayatsızca içip yazım etmeyin.

Davidoff'dan mı bahsediyorsun hocam? A101 satıyordu onu geçenlerde, ağırdı ama pek beğenmedim. Aslında sigara tadından çok içtiğin mekan, içerken yanında olanlar da önemli asıl keyif veren o oluyor. Kahve de 52 dönerken sigara içmemek olmaz şimdi değil mi :)

Benim kuzenim 25 yil damar ici eroin kullandi hala yasiyor Almanya'da insaatlarda calisiyor amele olarak. Enistem sadece kola icerdi ama her gun, 50 yasinda vefat etti. Trajedi iste. Kaderin cilvesi mi dersin artik yoksa bize dayatilan yalanlari mi sen karar ver.
Şansızlık. 40 senedir sigara içen insanlar tanıyorum bir damla alkol kullanmayıp sirozdan vefat eden insanlarda..

Hiç içmiyorum. 1 kere test ettim sadece o kadar. O da mentollü olan. Markası S20 mi neydi.