XENJERAX

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. Valorant'ta rankım gümüş 3. Kendimi geliştirmek istiyorum ve yaz ayı boyunca günlük 3-4 saat ölüm maçı atmayı planlıyorum. Sizce aimim ne düzeyde gelişir? Aimlabs kovaaks gibi uygulamalar kullanmam da faydalı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Valorant'ta rankım gümüş 3. Kendimi geliştirmek istiyorum ve yaz ayı boyunca günlük 3-4 saat ölüm maçı atmayı planlıyorum. Sizce aimim ne düzeyde gelişir? Aimlabs kovaaks gibi uygulamalar kullanmam da faydalı olur mu?
Aimin ölüm maçıyla gelişip gelişmediği konusunda karar vermek için nasıl oynadığınıza bakmak lazım. Rakiple karşılaştığınızda gösterdiğiniz refleks gelişebilir. Ben pek ölüm maçı taraftarı değilim gerçek aimi keşfetmek açısından. Tam gaz bu yönde bana daha makul geliyor illa maç atacaksanız. Onun dışında bildiğim kadarıyla Tenz maçlardan önce aimlabste takılıyordu. Yukarıda söylendiği gibi poligon yeterli, gerek görürseniz aimlabste bakılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün 3-4 saat ölüm maçı oynarsanız, yazın sonuna gelince platin hatta belki de elmasa kadar çıkabilirsiniz, ayrıca kafadan vuruşunuz gelişir ama sürekli oynayıp analiz etmeden ilerleme yanlış olur, günde 30-60 dakika mermi denemesi de yapın.