Evlilik hariç diğerlerine katılıyorum. Hatta propagandayı gözümüze sokmadıkları sürece normalde yapılabilir olduğunu savunuyorum ama bu kitleye ne verirsen b*kunu çıkartacakları için yine her şeye katılıyorum :thumbsup:.

Tam yerinde bir karar olmuş, Müslümanım ancak Rusya, Gürcistan, Sırbistan tarzı ülkeler çok onurlu davranıyor.

Böyle devam ederseler Avrupa’ya vizesiz olarak gelmeye ve bir parçası olmaya hoşça kal diyebilirler. Ülkelerinin bir kısmını Rusya işgal ediyorken başka problemleri kalmamış.

Daha yeni gördüm. Olması da baya mantıklı. Dünyada LGBT'li insanların yolda bağırarak yürümelerini istemiyorum. Kendi içinde yaşayabilirsin saygı duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin kendi tercihi ama bu bizim tercihimiz diye sokakta veya filmlerde hatda oyunlarda her yerde gözü müzede sokmasalar o da çok can sıkıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazılarının kendilerini insan üstü görüp sokakta yürüyüş yapmamaları lazımdı zaten. Gözümüze de sokmamaları lazımdı. Gerisiyle alakam yoktur. Desteğim de nefretim de yoktur.

Propagandadan kasıtları ne bilmem ancak düşündüğüm şeyse mantıklı olabilir.

Onun dışında eşcinsel evliliklerin ve cinsiyet değiştirme ameliyatlarının yasaklanması saçma bir durum. Gürcistan güney komşusundan birtakım konularda örnekler alıyor sanırım.