Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Merhaba.

Sosyal'in ana sayfasındayken sağ sütundaki haberleri takip edebiliyoruz, bu güzel. Ancak haberin devamını okumak için tıkladığımızda var olan sekmede açıyor ve Sosyal'den ayrılmamıza sebep oluyor. Bu haber linklerinin yeni sekmede açılacak şekilde düzenlenmesini öneriyorum. Sağ tıklayıp "yeni sekmede aç" demek yerine direkt tıkladığımızda yeni sekmede açılsın.

Ekran Resmi 2024-05-11 16.47.21.webp

(Gelen yorumlar üzerine ekleme: Her türlü yeni sekmede açma kısayolunu biliyorum. Sadece direkt tıklayınca yeni sekmede açılsın önerisinde bulunuyorum herhangi bir ek tuşa basmadan. Çok basit bir kod eklemesiyle yapılabilir bu.)

Son düzenleme:
Artı -7 Eksi
Orta tık yapabilirsin mesela.

Veya,

⌘ tuşuna basılı tutarken linke tıklayabilirsin :)
Anlamıyorsunuz sanırım. Yeni sekmede açmayı biliyorum, her türlü kısayola da hakimim.

Neden açılsın peki? İsteyen yeni sekmede açabiliyor ne de olsa?
Herhangi bir ek tuşa basmadan tek tıkla yeni sekmede açılsın. Kolaylık işte. Neden sağ kulağımızı sol elimizle tutalım ki?

Anlamıyorsunuz sanırım. Yeni sekmede açmayı biliyorum, her türlü kısayola da hakimim.
Tamam dostum sakin, bu kadar bilgili olduğunu bilmiyorduk :)

Gerekli kişiler bu önerini değerlendirecektir elbette.

Herhangi bir ek tuşa basmadan tek tıkla yeni sekmede açılsın. Kolaylık işte. Neden sağ kulağımızı sol elimizle tutalım ki?
Senin önerin gerçekleşir ise, haber sekmesini geçerli sekmede açmak isteyen ne yapacak? :)

Tamam dostum sakin, bu kadar bilgili olduğunu bilmiyorduk :)

Gerekli kişiler bu önerini değerlendirecektir elbette.

Senin önerin gerçekleşir ise, haber sekmesini geçerli sekmede açmak isteyen ne yapacak? :)
Bilgisizliğimden dolayı bu öneriyi açtığımı zanneden olduğu için açıklama gereği duydum.