Profilimin hakkında bölümünde yazıyor. 3 ay sonra burda tanıtacam o tarayıcıyı. Şimdilik ekran görüntüsü atamam. Biraz daha geliştirip öyle atacam. Tarayıcı çıkmadan son 3 hafta önce de test için 10 kişiye tarayıcıyı atacam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Ayıp oluyor. (1 sekme açık)
Şaşırtmadı. Geckoview sanırım Linux dışındaki bütün platformlarda haddinden fazla kaynak tüketiyor.
- Makaleler
- 1
Şu reklam engelliyici mevzusu olmasa Chromiumda Brave geçicem.Şaşırtmadı. Geckoview sanırım Linux dışındaki bütün platformlarda haddinden fazla kaynak tüketiyor.
Bruhistan
Başarılı
O zaman paşa paşa kullanırım tarayıcınızı. Kardeş ülkem-milletim kendi yerli-milli tarayıcısını yapıyor biz mi destek olmayalım?Profilimin hakkında bölümünde yazıyor. 3 ay sonra burda tanıtacam o tarayıcıyı. Şimdilik ekran görüntüsü atamam. Biraz daha geliştirip öyle atacam. Tarayıcı çıkmadan son 3 hafta önce de test için 10 kişiye tarayıcıyı atacam.
- Makaleler
- 1
Hocam ne tabanlı? Ve bulamadım ben tarayıcınızı Reddit forumu var.Profilimin hakkında bölümünde yazıyor. 3 ay sonra burda tanıtacam o tarayıcıyı. Şimdilik ekran görüntüsü atamam. Biraz daha geliştirip öyle atacam. Tarayıcı çıkmadan son 3 hafta önce de test için 10 kişiye tarayıcıyı atacam.
Şu an ekleyeceğim tek özellik dahili pdf okuyucu ve tor sekmesi kaldı. Onları da hallettim mi iş sadece arayüze geçer.O zaman paşa paşa kullanırım tarayıcınızı. Kardeş ülkem-milletim kendi yerli-milli tarayıcısını yapıyor biz mi destek olmayalım?Elin gavurunun tarayıcısını kullanacağıma kardeş milletimin tarayıcısını kullanırım daha iyi.
Bu arada bu kadar büyük projeyi tek başıma geliştirmiyorum.
Hocam ordaki reddit linki başka. Ben hakkında bölümüne geliştiriyorum yazdım.Hocam ne tabanlı? Ve bulamadım ben tarayıcınızı Reddit forumu var.
Tarayıcı ağırlıklı olarak Pyrhon tabanlı.
- Makaleler
- 1
Heee. Şimdi anladım hocam kusura bakmayın. Umarım iyi bir tarayıcı çıkarırsınızda kullanırız güzelceŞu an ekleyeceğim tek özellik dahili pdf okuyucu ve tor sekmesi kaldı. Onları da hallettim mi iş sadece arayüze geçer.
Bu arada bu kadar büyük projeyi tek başıma geliştirmiyorum.
Hocam ordaki reddit linki başka. Ben hakkında bölümüne geliştiriyorum yazdım.
Tarayıcı ağırlıklı olarak Pyrhon tabanlı.