Merak ettim tarayıcınızın ismi nedir?
Profilimin hakkında bölümünde yazıyor. 3 ay sonra burda tanıtacam o tarayıcıyı. Şimdilik ekran görüntüsü atamam. Biraz daha geliştirip öyle atacam. Tarayıcı çıkmadan son 3 hafta önce de test için 10 kişiye tarayıcıyı atacam.

1756663397450.webp

41 sekmede böyle RAM kullanımı var :D

Profilimin hakkında bölümünde yazıyor. 3 ay sonra burda tanıtacam o tarayıcıyı. Şimdilik ekran görüntüsü atamam. Biraz daha geliştirip öyle atacam. Tarayıcı çıkmadan son 3 hafta önce de test için 10 kişiye tarayıcıyı atacam.
O zaman paşa paşa kullanırım tarayıcınızı. Kardeş ülkem-milletim kendi yerli-milli tarayıcısını yapıyor biz mi destek olmayalım?:D Elin gavurunun tarayıcısını kullanacağıma kardeş milletimin tarayıcısını kullanırım daha iyi. 🇹🇷 🇹🇲

Hocam ne tabanlı? Ve bulamadım ben tarayıcınızı Reddit forumu var.

O zaman paşa paşa kullanırım tarayıcınızı. Kardeş ülkem-milletim kendi yerli-milli tarayıcısını yapıyor biz mi destek olmayalım?:D Elin gavurunun tarayıcısını kullanacağıma kardeş milletimin tarayıcısını kullanırım daha iyi.
Şu an ekleyeceğim tek özellik dahili pdf okuyucu ve tor sekmesi kaldı. Onları da hallettim mi iş sadece arayüze geçer.

Bu arada bu kadar büyük projeyi tek başıma geliştirmiyorum.

Hocam ne tabanlı? Ve bulamadım ben tarayıcınızı Reddit forumu var.
Hocam ordaki reddit linki başka. Ben hakkında bölümüne geliştiriyorum yazdım.

Tarayıcı ağırlıklı olarak Pyrhon tabanlı.

Şu an ekleyeceğim tek özellik dahili pdf okuyucu ve tor sekmesi kaldı. Onları da hallettim mi iş sadece arayüze geçer.

Bu arada bu kadar büyük projeyi tek başıma geliştirmiyorum.

Hocam ordaki reddit linki başka. Ben hakkında bölümüne geliştiriyorum yazdım.

Tarayıcı ağırlıklı olarak Pyrhon tabanlı.
Heee. Şimdi anladım hocam kusura bakmayın. Umarım iyi bir tarayıcı çıkarırsınızda kullanırız güzelce 😄