Puhahahahahaha rezillik atalarımızın kemikleri sızlıyor atalarımıza eziyet eden gözlerini oyan kişilere şarkı söylüyoruz. Ayrıca filistin bayrağı Osmanlı'ya isyan bayrağı ama bizimkiler Arap seviciligine devam.
Haklısınız hocam.
Ülke de mutaassıplar olduğu sürece bu mevzu ilelebet devam edecektir.
Nedense araplar (Suudi arabistan, filistin,Suriye vs ) bize karşı bedhah lakin biz araplara karşı salih'iz.
İşte bu zihniyetle ile bakıldığı sürece katiyetle bir arpa boyu alamayız.
Filistin de ki günahsız olan sabi sübyanlara lafım yok ancak diğerleri için endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Haklısınız hocam.
Ülke de mutaassıplar olduğu sürece bu mevzu ilelebet devam edecektir.
Nedense araplar (Suudi Arabistan, filistin, Suriye vs ) bize karşı bedhah lakin biz araplara karşı salih'iz.
İşte bu zihniyetle ile bakıldığı sürece katiyetle bir arpa boyu alamayız.
Filistin de ki günahsız olan sabi sübyanlara lafım yok ancak diğerleri için endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Olay aslında eşit şartlarda Filistin-İsrail savaşı olsaydı bu eleştriler doğru olurdu fakat ben de ne kadar o yöre halkını pek sevmesem de ortada haksız bir durum var. İsrail en başlarda HAMAS örgütüne saldırırak haklıydı fakat işin suyunu çıkardılar iyice. Şu an saçma sapan hareketler yapıyorlar. Hiçbir çocuk öyle şeyler yaşamamalı.
Hocam çok haklısınız çok teşekkür ederim beni anladığınız için siz anladınız beni ilk kişi olarak sağ olun eksik olmayın, beğenmeme çöken arkadaşlar garanti bu söyleminizden dolayı beğenmemeye çöktü sanırım sanıyorlar ki o sabi sübyanlara acımadığım için fakat alakası yok bende dedelerime atalarıma yapılan acımasızca kör edilmesine üzüldüğümü dile getirmek için hatırlatmak istedim fakat arkadaşlar beni yanlış anladı büyük ihtimalle yoksa ben sabi sübyanlara neden üzül miyim onların günahı ne? Fakat dedelerime yapılan bu acımasızlığı unutamıyorum ayrıca filistin bayrağı Osmanlı isyanını simgeliyor burada yanlış bir şey mi söyledim aklım almadı.
Yeniçerilerin de balkanlarda rahat durmadığını söylemek lazım. O isyan tarihi tarafsız okursak çok da anormal bir olay değil. Farklı kaynaklarda geçen seyahatnamelerde yeniçerilerin balkanlarda halka uyguladığı birçok kötü muamele yer alıyor.
3.Ahmet döneminde İstanbul'a gelen İngiliz elçisinin eşinin arkadaşlarına vs yazdığı mektuplardan oluşuyor. Dönemin yapısını objektif bir biçimde anlatmış. Zira Osmanlı kadınını gayet övüyor.
Olay aslında eşit şartlarda filistin-İsrail savaşı olsaydı bu eleştriler doğru olurdu fakat ben de ne kadar o yöre halkını pek sevmesem de ortada haksız bir durum var. İsrail en başlarda hamas örgütüne saldırırak haklıydı fakat işin suyunu çıkardılar iyice. Şu an saçma sapan hareketler yapıyorlar. Hiçbir çocuk öyle şeyler yaşamamalı.
Hocam ben ilk yorumda çocuklara acımıyorum hissi ile yazmadım atalarıma yapılan acımasızca kör edilip sırtından vurduğu filistinliler bize ihanet ettiği için üzülüp biraz sert çıktım yoksa asla çocuklara üzülmediğim için değil dedelerime yapılan bu acımasızlığı unutamadığım için sert çıktım yoksa çocukların günahı ne? Neden üzülmeyeyim? Üzülüyorum elbette fakat Osmanlı'ya isyan filistinin bayrağı neden arkadaşlar beğenmemeye çöktü tuhaf.
Puhahahahahaha rezillik atalarımızın kemikleri sızlıyor atalarımıza eziyet eden gözlerini oyan kişilere şarkı söylüyoruz. Ayrıca filistin bayrağı Osmanlı'ya isyan bayrağı ama bizimkiler Arap seviciligine devam.
Hocam bende dedelerime yapılanlara üzüldüğüm için öyle bir yorumda bulundum. Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim orada çocuklara acımıyorum terimi asla kullanmadım düşüncemde öyle değil asla çocuklara üzülüyorum.