Burada "bana dokunmayan yılan bin yaşasın." kafasındaki insanların şu paylaşıma bir bakmalarını isterim. Bakın da bunların sözde "vadedilmiş topraklar" hayallerini bilin istiyorum.
Kaldı ki vahşet noktasına gelmiş katliam karşısında hâlâ eğlenircesine konuşmak akıl kârı değil.
Bu sözde "vadedilmiş topraklar" hedefi İsrail'in yıllardır süregelen hedefi. Bunu, tarihimizi bizim milletimiz bilmiyor. Laylaylom yaşıyorlar hayatı. Halbuki elin yahudisi ülkesinde sabahın köründen gecenin 12'sine kadar amaç uğruna eğitim alıyor.
Burada Ümit Özdağ tane tane anlatmış. Açın, izleyin. Gidip araştırın az. Erdoğan'ından Esad'ına kadar neler düşünmüş adamlar.
Puhahahahahaha rezillik atalarımızın kemikleri sızlıyor atalarımıza eziyet eden gözlerini oyan kişilere şarkı söylüyoruz. Ayrıca filistin bayrağı Osmanlı'ya isyan bayrağı ama bizimkiler Arap seviciligine devam.
Sevmeyebilirsiniz de @Glade hocam olayı İngiliz'lerin gerçekleştirdiğini söylemiş. Halaa aynı görseli paylaşıyorsunuz Facebook paylaşımı gibi. Bahsedilen ağıtın da net bir kaynağını bulamadım. 100 yıl önce yaşanan olaya şimdi tavır koyulmaz, zira halk değişti ve yönetim de değişti. Eğer öyleyse tüm dünyaya tavır koymanız lazım; İngiliz'ler, Yunan'lar, ermeniler, araplar, fransızlar, İtalyan'lar.
Görmedim yazılarınızı şimdi gördüm arkadaşlar kusura bakmayın fakat elbette atalarıma kim ihanet ettiyse kim savaş açıp düşmanlık ettiyse arabından italyanına italyanından fransızlarına hepsine tavrım nettir ve nefret ediyorum hiçbirini sevmem. Fakat hadi diyelim ki filistinliler bize düşmanlık etmedi masum bu değildir ki araplar masum araplar Çanakkale'de bile bize ihanet etmiştir. Kimse kusura bakmasın ama geçmişim gelecegime daha ağır basıyor geçmişimi atalarıma yapılanı asla unutmam.