Selam, hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz? Ben, bizim evde 2 senedir Windows cihazlar ve telefonlar için Kaspersky kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı, bizimkilerden de şikayet gelmedi ancak yeni bir antivirüs programına geçsem mi diye düşünüyordum. Temmuz gibi yenileme zamanı gelecek.

Sizce yeni bir antivirüs programına geçmeli miyim yoksa Kaspersky devam mı edeyim? Siz ne kullanıyorsunuz?
AVG Free+MBAM Free+E.E.K+NPE+Hitman Pro+MBAM Browser Guard+Windows Güvenlik Duvarı var bilgisayarda yani duvar gibi koruyorum. Ve bu uygulamaların hepsi ücretsiz.

AVG Free+MBAM Free+E. E. K+NPE+Hitman Pro+MBAM Browser Guard+Windows Güvenlik Duvarı var bilgisayarda yani duvar gibi koruyorum. Ve bu uygulamaların hepsi ücretsiz.

Aynı ben canım kardeşim. Ancak artık eskisi kadar korkmuyorum. Ben de:
Windows Defender, firewall ı kapalı.
MBAM browser guard
BitDefender Traffic Light
McAfee WebAdvisor
ESET Online Scanner
Emsisoft Emergency Kit
Hitman Pro
Norton Power Eraser.
Kullanıyorum. Eğer arkam sıkışırsa Malwarebytes uygulamasını kurarım.

Hackintosh güzel yanları:
Mavi ekran yok.
Antivirüs yok; bilmediğin bir dosya dışında hiçbir şey olmaz.

Aynı ben canım kardeşim. Ancak artık eskisi kadar korkmuyorum. Ben de:
Windows Defender, firewall ı kapalı.
MBAM browser guard
BitDefender Traffic Light
McAfee WebAdvisor
ESET Online Scanner
Emsisoft Emergency Kit
Hitman Pro
Norton Power Eraser.
Kullanıyorum. Eğer arkam sıkışırsa Malwarebytes uygulamasını kurarım.
Aynı bensin canım miyav kardeşim benim. MBAM ile tarıyorum zaten genelde uygulumayı o kadar kısıtladım ki adam akıllı çalışmıyor. Donuyor arayüzde falan onun dışında Paranoya var ondan biraz da bu kadar güvenlik önlemi alıyorum. Ama sağlama alıyorum.

10 sene önce Bitdefender kullanıyordum. Sonra Kaspersky'e geçtim.
Maşallah Kaspersky'a geçmeniz sevindirici fazla beklemişsiniz.(!)
Kişisel yorumumu söylersem bence ikisi de eşit düzeyde ancak bana Bitdefender biraz daha iyi geliyor fakat ikisi de kaliteli.