- Makaleler
- 9
Malwarebytes.
AVG Free+MBAM Free+E.E.K+NPE+Hitman Pro+MBAM Browser Guard+Windows Güvenlik Duvarı var bilgisayarda yani duvar gibi koruyorum. Ve bu uygulamaların hepsi ücretsiz.Selam, hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz? Ben, bizim evde 2 senedir Windows cihazlar ve telefonlar için Kaspersky kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı, bizimkilerden de şikayet gelmedi ancak yeni bir antivirüs programına geçsem mi diye düşünüyordum. Temmuz gibi yenileme zamanı gelecek.
Sizce yeni bir antivirüs programına geçmeli miyim yoksa Kaspersky devam mı edeyim? Siz ne kullanıyorsunuz?
PC kasmadan nasıl çalışıyorAVG Free+MBAM Free+E.E.K+NPE+Hitman Pro+MBAM Browser Guard+Windows Güvenlik Duvarı var bilgisayarda yani duvar gibi koruyorum. Ve bu uygulamaların hepsi ücretsiz.
AVG hariç hepsi Portable açıp kapatıyorum arada sırada tarama yapıyorum arkada çalışmıyor yani, bir tek AVG çalışıyor. PC çok hafif.
Bir de Güvenlik Duvarı çalışıyor o kadar zaten Windows'un hizmeti o da.
AVG Free+MBAM Free+E. E. K+NPE+Hitman Pro+MBAM Browser Guard+Windows Güvenlik Duvarı var bilgisayarda yani duvar gibi koruyorum. Ve bu uygulamaların hepsi ücretsiz.
Aynı bensin canım miyav kardeşim benim. MBAM ile tarıyorum zaten genelde uygulumayı o kadar kısıtladım ki adam akıllı çalışmıyor. Donuyor arayüzde falan onun dışında Paranoya var ondan biraz da bu kadar güvenlik önlemi alıyorum. Ama sağlama alıyorum.Aynı ben canım kardeşim. Ancak artık eskisi kadar korkmuyorum. Ben de:
Windows Defender, firewall ı kapalı.
MBAM browser guard
BitDefender Traffic Light
McAfee WebAdvisor
ESET Online Scanner
Emsisoft Emergency Kit
Hitman Pro
Norton Power Eraser.
Kullanıyorum. Eğer arkam sıkışırsa Malwarebytes uygulamasını kurarım.
Maşallah Kaspersky'a geçmeniz sevindirici fazla beklemişsiniz.(!)10 sene önce Bitdefender kullanıyordum. Sonra Kaspersky'e geçtim.