Geçenlerde Ukrayna için oluşturdukları özel bir kampanya vardı galiba 90 günlük veriyor. Rehber var mı bilmiyorum ama bakabilirsiniz en azından 90 gün boyunca tam sürümü test etme şansınız olur.

Avast ve AVG'de aynı şekilde çok uygunlar bakabilirsiniz.
Avast ve AVG'yi antivirüs kefesine koymak bir hatadan başka bir şey değildir. Avast yükleyen insan güvenlik beklememeli bence.

Bu konu vasıtasıyla bende Norton tercih ettim. Malwarebytes kullanıyordum, üyeliğimin süresi bitince yeni bir antivirüs programına geçmenin vakti gelmişti artık. Norton için yıllık ödemeyi yaptım, parayı çekti ancak aboneliğim hesabımda gözükmüyor. Provizyona mı düştü ne oldu bilmiyorum. Umarım yarına kadar bu problemim devam etmez. 🙂

Norton kotu, Kaspersky varken bir anlami yok.

Recep hocam iyi demis ama kendisi de dedigi gibi en son 2016'da kullanmis ve vakit gectikce iyice bloatware'e donustu.
Kime göre neye göre? Ben Kaspersky kullanırken babam hala Norton kullanmakta ısrarcı ve herhangi bir sorun yaşamadı şu ana kadar. 2 yıldır kullanıyor.

Norton imzalar konusunda Kaspersky'den bariz şekilde iyidir. Norton monopolidir. İkinci eleştiri kendi kendini aktivite etmesidir:
Fakat NPE > KVRT. Yani imzaları daha iyi.

Son düzenleme:
Norton imzalar konusunda Kaspersky'den bariz şekilde iyidir. Norton monopolidir. İkinci eleştiri kendi kendini aktivite etmesidir:
Fakat NPE > KVRT. Yani imzaları daha iyi.

Kaspersky da aldığı ödüllerle ve yapılan global antivirüs testleriyle gayet öne geçer. Antivirüs yarıştırmanın anlamı yok ikisi de çok iyi antivirüsler.

Benim testlerimde Norton daha iyi sonuç aldı imzalarda.
Anlık testler yok şu yazılımı atıp edeyim vs. asla doğru sonuç veremez size. Bunların uzun süre boyunca incelenmesi gerekir ki uzmanlar zaten bunları test edip raporları yayınlıyorlar. Kaspersky da gayet diğer antivirüslerin genellikle önüne geçiyor hatta firma bunlardan dolayı ödül aldı zaten. Böyle bir durumda boşa kıyaslamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Anlık testler yok şu yazılımı atıp edeyim vs. asla doğru sonuç veremez size. Bunların uzun süre boyunca incelenmesi gerekir ki uzmanlar zaten bunları test edip raporları yayınlıyorlar. Kaspersky da gayet diğer antivirüslerin genellikle önüne geçiyor hatta firma bunlardan dolayı ödül aldı zaten. Böyle bir durumda boşa kıyaslamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Bu şirketler Comodo hayranları tarafından eleştiriliyor (Sebebi yanlış test etmeleri Comodo'yu) ve YouTube gibi tamamen tarafsız kaynaklardan bakın diyorlar. Ben üst üstte test ettim hep bir tık iyi çıktı.

Bu şirketler Comodo hayranları tarafından eleştiriliyor (Sebebi yanlış test etmeleri Comodo'yu) ve YouTube gibi tamamen tarafsız kaynaklardan bakın diyorlar. Ben üst üstte test ettim hep bir tık iyi çıktı.
Youtube'da tarafsız kaynak olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Comodo'yu ben de kullandım ve diğer antivirüsler kadar iyi iş çıkartamıyor yani ha doğru ha yanlış test etmişler ne fark eder kafasındayım.