Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz?

Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    119
Kaspersky Free kullanıyorum. Ancak listedeki tüm Av yazılımlarını kullandım zamanında. Windows Defender idare ederdi ama virüslerde çok zorlanıyordu, Avast ve AVG uzun süre kullandım eski sürümleri iyiydi ama bozdular temel koruma için belki iş görürler ama pek sevmem kendilerini. Telefonda ESET kullanıyorum.

Trend Micro bence iyi bir AV değil. Ona vereceğiniz paraya norton veya Kaspersky alabilirsiniz.

Düzenleme: 3 cihaz 2 yıl 85 TL acayip ucuz ama bence biraz daha paraya kıyıp çok daha kaliteli bir AV alabilirsiniz. Ben Defender'i bile daha kaliteli buluyorum Trend Micro''dan.

Kendi yaptığım antivirüsü kullanıyorum. Şu an en son eklediğim özellikte otomatik veri tabanı güncellemesi var.

Windows Defender yeterli. Şüpheli durumlarda tam tarama için Malwarebytes indirip sonra işim bitince siliyorum.

İfadeler: xwa

O senin görüşün hocam ilk 10 antivirüs programı arasında trend Micro gayet başarılı, artı ve eksilerini biliyorum. Ben üşendiğim için değiştirmedim dediğim gibi ihtiyacım yok sadece arka planda dursun ne olur olmaz diye. 2 bilgisayar var bende masaüstü ve laptop o yüzden 2 yıl 3 cihaz satın aldım. Belki 2 sene sonra değiştiririm.

İş yerindeki bilgisayarlar için Kaspersky ve BitDefender arasında kaldım. Tercihimi Kaspersky'den kullandım. Piyasanın en iyisi onlar çünkü. ESET de fena değil fakat tuzlu.

Kaspersky Malwarebytes ve Windows Defender.

Sağ olun anlayış gösterdiğiniz için hocam sizin görüşünüz istediğinizi kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…