- Makaleler
- 19
Kaspersky Free kullanıyorum. Ancak listedeki tüm Av yazılımlarını kullandım zamanında. Windows Defender idare ederdi ama virüslerde çok zorlanıyordu, Avast ve AVG uzun süre kullandım eski sürümleri iyiydi ama bozdular temel koruma için belki iş görürler ama pek sevmem kendilerini. Telefonda ESET kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar. Siz bilgisayarınızda ve telefonunuzda hangi güvenlik yazılımını (Antivirüs, internet güvenliği vb.) kullanıyorsunuz?
Ben Kaspersky Premium kullanıyorum. Bu ay yeni bir Kaspersky Premium aboneliği aldım. 5 cihaz 2 yıllık 675.99 TL'ye denk geldi. iPhone 6s telefonumda da Kaspersky yüklü, bilgisayarımda da Kaspersky yüklü.
Trend Micro bence iyi bir AV değil. Ona vereceğiniz paraya norton veya Kaspersky alabilirsiniz.5 yıldır trend Micro kullanıyorum, bu fiyata bedava. Ne kadar bilinçli olsam da yanlışlıkla veya dalgınlığıma gelir bir şey indirir kurarım diye arka planda sessiz sedasız çalışması benim için yeterli. Zaten bilinçli olunca varlığını hissetmiyorsun.
Ofisteki bilgisayarlarda Kaspersky yüklü. Sigortacılık yaptığım için bize de mail vs üzerinden çok exe geliyor. Bilinçli olmayan çalışanlar için bence şart av, patronumun çok hayatını kurtardı Kaspersky, kendisi çok yoğun bazen Kaspersky uyarıyor exe açıyorsun kardeşim dikkat et diye. Benden önce bilgisayarlar çok fazla virüs yakalandığı için format atıyorlarmış, bende Kaspersky yükledim 2 yıldır mis gibi sorunsuz devam ediyoruz.
![]()
TREND MICRO Antivirüs 3 Kullanıcı 2 Yıl Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TREND MICRO Antivirüs 3 Kullanıcı 2 Yıl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Düzenleme: 3 cihaz 2 yıl 85 TL acayip ucuz ama bence biraz daha paraya kıyıp çok daha kaliteli bir AV alabilirsiniz. Ben Defender'i bile daha kaliteli buluyorum Trend Micro''dan.