Detaylar
Kim cevapladı?Bence kullanmıyorum diyenlerin çoğu Microsoft Defender kullanıyordur. İşaretlerken dikkat etmemiş olabilirler. 
Ben de defender kullanıyorum. Bilinçli bir kullanıcı olduktan sonra ve bilgisayarı günlük işler, oyun vb. için kullanıyorsanız özel bir antivirüs programına bana kalırsa ihtiyaç yok.
Ben de defender kullanıyorum. Bilinçli bir kullanıcı olduktan sonra ve bilgisayarı günlük işler, oyun vb. için kullanıyorsanız özel bir antivirüs programına bana kalırsa ihtiyaç yok.
Max Caulfield
Üstün
Ben şahsen Kaspersky kullanmayı daha uygun buldum. Yıllık fiyatı da 380 TL gibi bir şey, artık aylık 150-200 TL'lere çıkmış olan üyeliklerin yanında bir hiç.Bence kullanmıyorum diyenlerin çoğu Microsoft Defender kullanıyordur. İşaretlerken dikkat etmemiş olabilirler.
Reviac
Yetkin
Ben şahsen sistemimin daha güvenli olmasını istediğim için Kaspersky kullanıyorum. Eskiden standard sürümü vardı, standard aboneliğimin bitmesine 3 ay kala 2 yıllık premium aldım. Bu sayede daha fazla özelliğe sahip oldum (VPN, Password Manager vs.).
Hayırlı olsun umarım bir işine yarar.
Linux kullandığımdan dolayı, Windows virüsü yesem bile bir şey olmuyor.
Kendi elimle, bir ton anti virüs kuran saçma şeyi kurdum, Wine'ı silip yükleyince sağ kapıdan çıktı. 
- Makaleler
- 4
Kaspersky.
RoaringLion
Üstün
Windows Güvenliği.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-