Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    119
200.gif

5 yıldır trend Micro kullanıyorum, bu fiyata bedava. Ne kadar bilinçli olsam da yanlışlıkla veya dalgınlığıma gelir bir şey indirir kurarım diye arka planda sessiz sedasız çalışması benim için yeterli. Zaten bilinçli olunca varlığını hissetmiyorsun.

Ofisteki bilgisayarlarda Kaspersky yüklü. Sigortacılık yaptığım için bize de mail vs üzerinden çok exe geliyor. Bilinçli olmayan çalışanlar için bence şart av, patronumun çok hayatını kurtardı Kaspersky :D, kendisi çok yoğun bazen Kaspersky uyarıyor exe açıyorsun kardeşim dikkat et diye. Benden önce bilgisayarlar çok fazla virüs yakalandığı için format atıyorlarmış, bende Kaspersky yükledim 2 yıldır mis gibi sorunsuz devam ediyoruz.

Trend Micro bana kalırsa en iyi korumalardan biri ama, çok agresif çalıştığı için interneti ve bilgisayarı yavaşlatıyor.

4 senedir falan antivirüs kullanmıyorum. Okuldan birisi bellek verse tahtadaki virüsü yememek için biçimlendiriyorsun açmadan, birazcık bilinçli oluyorsun surfing esnasında hiç sorun olmuyor.

4 senedir falan antivirüs kullanmıyorum. Okuldan birisi bellek verse tahtadaki virüsü yememek için biçimlendiriyorsun açmadan, birazcık bilinçli oluyorsun surfing esnasında hiç sorun olmuyor.

Boşluğa gelince sıkıntı ama, kullanan boşluğa denk gelmemek için kullanıyordur bence.

Vallahi hocam boşluğuma geldiği olmadı fakat, gelirse de çakarım direkt temiz kurulumu galiba, sıkıntıdan ayda en az 1-2 kez format atıyor oluyorum.

Bir kez boşluğuma geldi indirmeyi açtım Kaspersky hemen uyarı verdi kurtardım. Uzaktan kontrol uygulamasıydı şifreleri falan ele geçiriyorlar çoğunlukla. Yanlış siteden indirdim muhtemelen ve tarama yapmadan açtım. Bir kez atmaya bile üşeniyorum.