Hangi firmayı, firmaları tercih ediyorsunuz

• MNG

Oy: 5 13,2%
  • Aras

Oy: 7 18,4%
  • Yurtiçi

Oy: 16 42,1%
  • Kolay Gelsin

Oy: 21 55,3%
  • HepsiJet

Oy: 16 42,1%
  • Sürat

Oy: 3 7,9%
  • UPS

Oy: 4 10,5%
  • Ptt

Oy: 1 2,6%

• Oy verenlerin toplamı
    38
Kolay gelsin 1 numara benim gözümde. Yıllardır Amazon'dan alışveriş yaparım, hep kolay gelsin getiriyor, çok şükür daha 1 kez sorun yaşamadım. 2 numara HepsiJet, 3 ise Yurtiçi diyebilirim.

PTT dışında genelde evinize en yakın kargo şubesi daha iyi oluyor hep. Benim tercihim Yurtiçi ve Kolay Gelsin olurdu.
Evimizin tam yanında PTT şubesi var paket çalsan çıt etmezler.

Kolay gelsin 1 numara benim gözümde. Yıllardır Amazon'dan alışveriş yaparım, hep kolay gelsin getiriyor, çok şükür daha 1 kez sorun yaşamadım. 2 numara HepsiJet, 3 ise Yurtiçi diyebilirim.
Aynı şekilde oradan toplu kitap ve UGreen Bluetooth 5.3 Dongle almıştım kitaplarda en küçük deforme bile yoktu, sonraki gün teslim ettiler.

Evimizin tam yanında PTT şubesi var paket çalsan çıt etmezler.

Aynı şekilde oradan toplu kitap ve Ugreen Bluetooth 5.3 dongle almıştım kitaplarda en küçük deforme bile yoktu, sonraki gün teslim ettiler.

Amazon'dan alınan kitaplar D&R mağazalarında, raflarda satılan kitaplardan bile daha temiz geliyor bana 😀. 100'den fazla kitap almışımdır, sanki baskıdan alıp kargolamışlar gibi elime ulaştı hep. Hasarlı olmayı bırak, el değmemiş sanki o derece temiz.

Aldığım ürün; gezi yapsın, entelektüel olsun, birkaç şehir görsün, yöresel yemekleri tatsın istiyorsam MNG ve PTT seçiyorum. Ancak ürün bana doğrudan gelsin istersem Yurtiçi ve Kolay Gelsin seçiyorum.