oğuz sasi 58

Yetkin
Yer
cehennem
Selam, 17 yaşındayım ve 14-15 yaşımdan beri yazılıma ilgi duyuyorum. Ancak odaklanma sorunum yüzünden bir dili tam anlamıyla öğrenemedim. Şu an Python ile temel seviyede projeler yapabiliyorum. Başlangıçta hesap oluşturucular ( generator ) ve checker gibi şeylerle ilgilenmiştim, ancak zamanla bunların gereksiz olduğunu düşündüm ve kendimi daha faydalı alanlara yönlendirmek istedim. Şimdi keyauth benzeri bir lisans yönetim sistemi yapmak istiyorum. Kullanıcılar programlarına lisans ile giriş sistemi ekleyebilecek ve bu sayede koruma sağlayabilecekler. Ancak tek başımayım ve her şeyi kendim yapmam gerekiyor. Sadece Python yeterli olmaz diye düşünüyorum, bu yüzden web tarafında React öğrenmeyi düşünüyorum. Bunun için önce JavaScript temellerini kavramam gerekiyor. Bu süreci nasıl daha verimli ilerletebileceğim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Java ve Python öğren para kazanırsın. Devam ettirme konusu sana kalmış. İster gizli yerlerden ister açık ve düzgün yerlerden araştırarak öğrenebilirsin. Gidipte sana şurdan çalış burdan çalış diyemeyiz. Sen ne istiyorsan ona göre araştırabilirsin, takıldığın yerlerde yapay zekadan yardım alabilirsin. Tamamen bir dili öğrenmek yerine yapmak istediğin şeye özel olarak sadece o kısımları öğrenebilirsin.

C# öğrenebilirsiniz. Python'dan zor olsa da, C++'den ve Java'dan kolaydır. Windows 10'da bazı sistem uygulamaları bu dille yazıldı.

Artık python veya node.js ile bile windows programları yapabiliyorsunuz. C türevi diller eskidi.

Node.js öğrenmenizi tavsiye ederim tüm platformlara hitap ediyor. Mobil uygulamadan web siteye her şeyi yapabilirsiniz.

Artık python veya node.js ile bile windows programları yapabiliyorsunuz. C türevi diller eskidi.

Node.js öğrenmenizi tavsiye ederim tüm platformlara hitap ediyor. Mobil uygulamadan web siteye her şeyi ya
Kesinlikle sana katılıyorum Node.js ile yüksek miktarlarda para kazanabilirler. Bir çok şey yapılabilir gerek iyi şeyler gerek kötü şeyler.