Bu kesin değil Snape daha kesin belli değil diye biliyorum hocam.
Tartışılması bile HBO kalitesizliğini gösteriyor. Muazzam bir hikayesi ve evreni olan The Last of Us'daki Ellie'yi Bella yapan firmanın, Severus Snape'i mahfetme olasılığının var olduğuna gerçekten inanıyorum.

Kimsenin dış görünüşünü yargılamıyorum ama, abi hak etmediğin rolü kabul eder veya torpil ile girersen dilime geleni söylerim.

Bu Severus için de şunu söylüyorum:
Şu siyahi adamın Always, Lily falan diye ağladığını düşünün, Harry Potter evreninden anında soğuyun.

Amazon'dan ders almaları gerek diyeceğim ama Amazon da LOTR'da batırdı. En azından GOW için umut var.

Bir şey diyeceğim. Bu baya iyi seçimmiş ama.

Resmi kanallardan teyit edilmedikçe fan yapımı bir söylenti olma ihtimali yüksek. zira Zimmer'in atmosferik ve ağır tarzı, Harry Potter evreninin John Williams ile özdeşleşen "melodik ve masalsı" yapısına ters. Göreceğiz bakalım.

Tartışılması bile HBO kalitesizliğini gösteriyor.
Büyük firmalar neden kendi ayaklarına sıkacak şeyler yapmaktan vazgeçmiyor anlamıyorum. Tüm sektörler için geçerli. Rockstar Games dışında neredeyse tüm firmalar daha iyisini kolayca yapabilecekken hep kötü tercihe yöneliyorlar. Acaba dertleri kaliteli içerik yapmak değil de böyle şeylerle gündem olup reklam yapmak olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Yani yoksa göz var izan var ya.

Büyük firmalar neden kendi ayaklarına sıkacak şeyler yapmaktan vazgeçmiyor anlamıyorum. Tüm sektörler için geçerli. Rockstar Games dışında neredeyse tüm firmalar daha iyisini kolayca yapabilecekken hep kötü tercihe yöneliyorlar. Acaba dertleri kaliteli içerik yapmak değil de böyle şeylerle gündem olup reklam yapmak olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Yani yoksa göz var izan var ya.
The Last of Us'un oyunu deli gibi oynanıp sevilirken dizisini sevenlerin sayısı cast yüzünden ciddi seviyede az. Para veya reklam için olduğunu sanmıyorum. Direkt gözleri yok, izanları yok.

Şu diziyi gerçekten merakla bekliyorum. Ben çok ümitliyim. Herkes Snape konuşuyor ben de ilk başta garip karşıladım ama bu tamamen alışkanlıklardan dolayı böyle. Herkes zamanla yeni karakteri de sevecektir. Kötü iş yapacaklarını düşünmüyorum. Şu yaşımda Harry Potter içeriğine boğulmak istiyorum. Boğ beni HBO! Hans Zimmer müthiş tercih eğer olursa.

Şu diziyi gerçekten merakla bekliyorum. Ben çok ümitliyim. Herkes Snape konuşuyor ben de ilk başta garip karşıladım ama bu tamamen alışkanlıklardan dolayı böyle. Herkes zamanla yeni karakteri de sevecektir. Kötü iş yapacaklarını düşünmüyorum. Şu yaşımda Harry Potter içeriğine boğulmak istiyorum. Boğ beni HBO! Hans Zimmer müthiş tercih eğer olursa.
Kitapta da asıl filmde de Snape az çok belli. Böyle bir yorum yapıyorsan Snape'in evrenin en önemli karakterlerinden biri olduğunu anlamamışsın. Hem de Dumbledore ve Voldemort kadar derin işlenen bir karakter. Kritik karakterlerde cast seçimi aşırı önemlidir. Ya da The Last of Us denince akla dizi değil film gelmesi gibi köşede unutulacak ve kimsenin umrunda olmayacak bir yapım üretirler.

Snape'in evrenin en önemli karakterlerinden biri olduğunu anlamamışsın.
Kardeşim ben Harry Potter filmlerini açarak uykuya dalan birisiyim bana ne diyorsun? Bir şans vermekten zarar gelmez. Eminim yine derinlikli bir karakter olacaktır. Oyuncu da elinden geleni yapacaktır. Kötü iş çıkacağını sanmıyorum şahsen. Güveniyorum. Bazen hayata daha az öfkeli bakmak lazım. :) Sakin. Bir görelim, sonra konuşuruz. Şimdiden eleştirirsek bunun adı önyargı olur.

Kardeşim ben Harry Potter filmlerini açarak uykuya dalan birisiyim bana ne diyorsun? Bir şans vermekten zarar gelmez. Eminim yine derinlikli bir karakter olacaktır. Oyuncu da elinden geleni yapacaktır. Kötü iş çıkacağını sanmıyorum şahsen. Güveniyorum. Bazen hayata daha az öfkeli bakmak lazım. :) Sakin. Bir görelim, sonra konuşuruz. Şimdiden eleştirirsek bunun adı önyargı olur.
Önyargının haklı olduğu yerler vardır. Acı ama gerçek durum bu.

Farkettiysen kimse yeni Hermione Granger'dan rahatsız değil. Çünkü seçim o kadar da kötü değil ve iyi oyunculuk yaparsa çok iyi bir şekilde telafi edilebilir.

Ama şu an bize gösterilen kişi, rolü ne kadar iyi olursa olsun bir Severus Snape tadı vermeyecek. İkonikleşmiş karakterlerin bir ağırlığı vardır.

Apple cihazları çok seviyorsun. Apple cihazların ekran kalitesi de çok iyi. Aç Harry Potter klasik serisini, ilk üç filmin çocuk filmi olmasına karşın dayanarak tüm seriyi uyumadan izle. Böyle bir evreni de niye uyuyarak izledin ki şimdi onu da anlamadım.