Sen bana oy ver ben 80 milyon dolar yapayım. Tüm ülkeye 1 milyon dolar dağıtırız(!).
Hocam mizahi anlamda söylemiyorum. Şu an ülkemizin milli geliri 1.4 trilyon dolar. Toplam yani bütün olarak baktığımızda ekonomi iyi ama kişi başı yani 1.4 trilyonu 88 milyona bölersen yıllık $13.000 gibi saçma ve düşük bir gelir çıkıyor.

Atanıp kendi evime çıkmak şu an için en büyük hedefim sınava 14 gün kaldı günde 10 saati geçik çalışıyorum artık çok yoruldum. Atanmaz isem Özel hastanede girip çıkacağım. Sonra borçlarımı ödemek ve yeni bir motor almak. 80 85 puan geliyor ama bana 90 üstü lazım. Umarım olur kendime inanıyorum. Onun dışında onunla olsun isterdim ama olmayacak.

Atanıp kendi evime çıkmak şu an için en büyük hedefim sınava 14 gün kaldı günde 10 saati geçik çalışıyorum artık çok yoruldum. Atanmaz isem Özel hastanede girip çıkacağım. Sonra borçlarımı ödemek ve yeni bir motor almak. 80 85 puan geliyor ama bana 90 üstü lazım. Umarım olur kendime inanıyorum. Onun dışında onunla olsun isterdim ama olmayacak.
İnşallah hocam Allak hak edene hak ettiğini versin keşke benim de ders çalışma hevesim olsa 🙁