RamKokusuSeven 36
Üstün
- Makaleler
- 1
Selamlar, aslında bu konuyu açmıştım çok önceden ama biraz daha detaylandırmak istiyorum. Bu sefer dersten kaçmak için değil, tam aksine derse ulaşmak için yazıyorum. Artık daha kötü o günlerden sanki; yani kitabı alamıyorum. Aslında başka birisi alıyor, annem parasını veriyor diyeceksiniz "Alıyorsun işte?" ama bakın annemin alamama sebebi, annemin kartı yüzünden internetten alışveriş yapamıyor ve yaşadığım yerde yakında bir kırtasiye yok. Tek bu değil, ailem o kadar iyi değil para konusunda; annem hep "Off, ne yapacağım ben?" diyor. Üstüne arkadaşlarımın istediklerini almasını izliyorum. Dershane veya özel derse gidemiyorum, zaten dershane umurumda değil, dershaneleri sevmem ama özel ders? İşte burada bitiyor; bu sistemde bir yerden yardım almadan kazanmak ya da 490-500 almak, LGS gibi bir sınavdan sorusunu akıllara getiriyor. Üzülüyorum, neden 3 ayda birkaç oyun çıkaramadım, en azından yapmış olurdum diyorum. Hala önümde vakit var ama yapabilir miyim? Evet, yapılabilir fakat biraz gerçek olmak gerekiyor; o oyuna bir bütçem yok. Hayatımın en kötü yıllarından biri, hatta en kötü yılı diyebilirim. Ne yapmalıyım bilmiyorum, lütfen bana bir öneri sunun.