flairr

Uzman
Selam, ölü piksel sebebiyle iade yapıldıktan sonra aynı ücrete MSI G2412F aldım. Ama İncehesap stoğu olmadığı için "Cansa Bilgisayar" adlı satıcıdan aldım. Monitör geldi ama kutunun üstünden bir kağıdın zorla çekip koparılmış kutu üzerinde izi var, yine kutu üzerinde Yurtiçi kargo'nun kullandığı kırılabilir etiketi var ama ürün gönderimi Hepsijet ile sağlandı. Ayrıca monitörün ekranında sağ üstte özellikleri yazan bir kağıt olur ya, o da yok. Bazı kabloların kelepçeleri orjinalinden farklı. Seal sağlamdı ama emin olamıyorum. satıcıya sordum cevap bekleyeceğim. Sizce ürün kullanılmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ölü piksel sebebiyle iade yapıldıktan sonra aynı ücrete MSI G2412F aldım. Ama İncehesap stoku olmadığı için "cansa bilgisayar" adlı satıcıdan aldım. Monitör geldi ama kutunun üstünden bir kağıdın zorla çekip koparılmış kutu üzerinde izi var, yine kutu üzerinde Yurtiçi Kargo'nun kullandığı kırılabilir etiketi var ama ürün gönderimi HepsiJet ile sağlandı. Ayrıca monitörün ekranında sağ üstte özellikleri yazan bir kağıt olur ya, o da yok. Bazı kabloların kelepçeleri orijinalinden farklı. Seal sağlamdı ama emin olamıyorum. Satıcıya sordum cevap bekleyeceğim. Sizce ürün kullanılmış olabilir mi?

Hocam iade ediniz.

Ederler. Hepsiburada kolay kolay iadeye hayır demiyor. Daha önce 5'ten fazla ürün alıp iade etmiştim.
Hocam şimdi satıcının kendisi aradı, o kırılabilir etiketini kendi yapıştırmış, monitörün ekranındaki o kartonunda fabrikasyon bazen olup bazen olamayacağını bunun normal olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Yine de iade edin, teslim aldiginiz vaziyet hicte normal degil.
MSI'ya mail attım garantinin başlama süresini öğrenmek için. Fatura kesim tarihiyle aynı değilse iade ederim belki, bundan önceki iade sürecim 2 hafta sürmüştü şimdi tekrar beklemek istemiyorum. Hem seal sağlamdı gerçekten fabrikasyonla ilgili olabilir mi?

MSI'ya mail attım garantinin başlama süresini öğrenmek için. Fatura kesim tarihiyle aynı değilse iade ederim belki, bundan önceki iade sürecim 2 hafta sürmüştü şimdi tekrar beklemek istemiyorum. Hem seal sağlamdı gerçekten fabrikasyonla ilgili olabilir mi?
Sanmiyorum. Yurtici etiketi dediniz, Hepsijet ile geldi dediniz. Sizce normal mi bu?

Sanmiyorum. Yurtici etiketi dediniz, Hepsijet ile geldi dediniz. Sizce normal mi bu?
O etiketi kendim kutunun üstüne yapıştırıyorum dedi satıcı.

Selamlar, monitörü iade etmeyi düşünmüyordum ancak stuck pixel var mış bende ekranın en köşesinde olduğu için fark etmedim, bugün iade talebi verdim ilk 14 günün içindeyiz onaylanır mı?

Dosya Ekleri

• ae29ac42-36b0-44b8-9a07-ff0cfa16bb77.webp
    ae29ac42-36b0-44b8-9a07-ff0cfa16bb77.webp
    160,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme: