Amazon, Türkiye'ye gelir gelmez bunlardan kurtulmuştum. O zamandan beri de çok az kullandım alternatiflerini. Böyle bir üyelik olduğunu bilmiyordum; Amazon sayesinde yine sektörün kalitesi artmış. :) Amazon yokken bunlar her üründen kargo alıp, hiçbir şekilde iade almayıp, sahte ürünlere izin verip, bir de üstüne sürekli müşteriyi suçluyorlardı. Amazon geldi de, kurtulduk bunlardan. Allah düşürmesin. :)

Ücretsiz market teslimatı gerçekten çok iyi. Yaklaşık 50 liralık alışverişinizi Migros Hemen üzerinden anında isteyebiliyorsunuz. Bunun için bile 39,90 TL’ye değecektir.

BluTV ve arada Hepsiburada kullandığımdan yıllık almıştım. Coffy olayını bilmiyorum. Şimdi uygulamasını yükledim ama bu doğum tarihi girme yerinde uygulama kafayı yedi. Uygulaması 1 yıldızı hak etti çok sinir bozucu bu sorun.

O kısmı geçtim şifre için Bitwarden oluşturduğum parolayı kopyalayıp, tekrar uygulamayı açtım. Daha kayıt aşamasında ekrana koca reklam attılar. Benzer şey Hepsiburada uygulamasında, harici uygulamadan kod kopyalarken giriş sayfası kendini yeniliyordu. Google'un bu uygulamaları mağazaya sokmaması gerekiyor. Android bilmem kaç çıktı uğraştığım saçmalıklara bak.

Telefon numarası ile hızlıca girmek yerine e-posta, şifre vb. istemesi de bayağı geride kalmışlar. Gider ayak dellendirdi uygulama beni. Şimdi baktım Dominos'a aitmiş. Onların da telefon uygulaması böyle dandikti. Hepsiburada'yı da telefondan hayatta kullanamıyorum. Çok rezil uygulaması olan iki firma ortak işe girmiş. Keşke paralarını biraz da şu taraflara aktarsalar.

Telefonları aktif kullanmama sebebim bu uygulamalar. Hayatı telefonda geçenlerin bu eziyete nasıl katlandıklarını anlayamıyorum.

Son düzenleme:
1 TL'lik deneme sekansı kalkmayacaksa sorun yok, her ay yeni hesap açıp bedava kargo.
1715722918199.webp

Bro thinks he is Amazon Prime 🤣.
images (8) (18).webp

Amazon, Türkiye'ye gelir gelmez bunlardan kurtulmuştum. O zamandan beri de çok az kullandım alternatiflerini. Böyle bir üyelik olduğunu bilmiyordum; Amazon sayesinde yine sektörün kalitesi artmış. :) Amazon yokken bunlar her üründen kargo alıp, hiçbir şekilde iade almayıp, sahte ürünlere izin verip, bir de üstüne sürekli müşteriyi suçluyorlardı. Amazon geldi de, kurtulduk bunlardan. Allah düşürmesin. :)
Amazon geldiğinden beri 3 kez kullandım sanırım Hepsiburada'yı sadece.