sober

Başarılı
27 Mart'ta Hepsiburada üzerinden satın aldığım Keenetic Titan BE7200 router yerine sevgili Hepsiburada bir alt model router olan AX3200'ü gönderdi. Baştan bilgi vereyim, kurumsal fatura aldığım için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapamıyorum. Değişim için geri gönderdiğim ürüne talebimi dikkate almadan iade faturası düzenlememi istediler. Ben de hem uygulama üzerinden mesaj yoluyla hem de çağrı merkezi üzerinden defalarca arayıp iade değil, değişim talebim olduğunu belirttim. Günlerdir sadece ben kendilerine ulaşıyordum. Kimse bana geri dönüş yapmıyordu. Artık ne çağrı merkezini arayabiliyorum ne de uygulamadan gönderdiğim mesajlarıma cevap geliyor. Galiba engellediler beni :D Böyle de ilgili bir firmaymış Hepsiburada.

Ürünü değiştirmeme sebeplerinin de ne olduğu malum çünkü ilk başta yanlış ürüne indirim yaptılar ve hatalarını düzeltmek yerine üstünü kapatmak istiyorlar. Galiba bu olay çağrı merkezi üzerinden çözülmeyecek. Olayı mecburen hiç boş vaktim olmasa da mahkemeye taşıyacağım. Bundan sonra da Hepsiburada denen ticaret ahlakı olmayan firma ile çalışmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Hepsiburada mı? 8-9 yıldır oradan alışveriş yapıyoruz. Bir sorun yaşadığımızda hemen yardımcı oluyorlar; hatta birkaç ay önce mağaza kapattırmışlığımız bile var.
Hocam satıcı Hepsiburada mıydı?
Evet satıcı Hepsiburada'ydı.
Kurumsal aldıysan her türlü iade faturası kesmen lazım.
İletmen gereken mesaj şu:
"İade faturası düzenleyip ürünü size gönderdikten sonra, asıl aldığım ürünü bana göndermeniz ve o ürünün faturasını kesmenizi talep ediyorum."
İlk kesilen fatura doğru ürüne kesildi ancak yanlış ürün gönderildi.

Normalde uğraşmam vaktim az olduğundan ancak bana yapılan muamele tam rezalet. 1 aydır bana dönün diyorum ama kimse dönüş yapmıyor. Çağrı merkezini arıyorum, uygulamadan mesaj gönderiyorum biri beni arasın sorunu çözelim diye; arayan yok. Dün hiç bilgi vermeden aynı yanlış modemi geri göndermişler eve. Ya insan bir arar haber verir biz böyle yaptık şöyle yaptık diye. İnsan yerine konmamak çok rahatsız etti beni. Resmen terbiyesizlik bu yapılan. Bu yüzden uğraşacağım.

Normalde uğraşmam vaktim az olduğundan ancak bana yapılan muamele tam rezalet. 1 aydır bana dönün diyorum ama kimse dönüş yapmıyor. Çağrı merkezini arıyorum, uygulamadan mesaj gönderiyorum biri beni arasın sorunu çözelim diye; arayan yok. Dün hiç bilgi vermeden aynı yanlış modemi geri göndermişler eve. Ya insan bir arar haber verir biz böyle yaptık şöyle yaptık diye. İnsan yerine konmamak çok rahatsız etti beni. Resmen terbiyesizlik bu yapılan. Bu yüzden uğraşacağım.
Amazon'dan alın, en iyisi. Bu sözde Türk firmaları adam olacak gibi değiller.

Amazon'dan alın, en iyisi. Bu sözde Türk firmaları adam olacak gibi değiller.

Aynen öyle. Normalde Amazon'dan başka yerden çok fazla alışveriş yapmam. Buradan alma sebebim indirim bildiriminin gelmiş olmasıydı. Hatta burada indirim konusunu da ben açmıştım. Sonrasında hatalarının farkına varıp ürünü değiştirmişti Hepsiburada'daki arkadaşlar tabii. Onu da yazmıştım o konuya.