Miraj

Başarılı
Hocalarım yaklaşık 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden şu ürünü satın almıştım (satıcı da Hepsiburada).

Ancak farenin ve optiğin altındaki şeffaf lensimsi şey oynuyor. Ayrıca çok ufak, milimetrelik boya kalkmaları var. Ürünün her şeyi elimde (Hepsiburada kutusu, ürünün kutusu ve ürünün kutusundaki belgeler). 1 Temmuz'a kadar iade ya da değişim hakkım var.

Değişim talebi açarsam yenisini gönderirler mi? Aksi takdirde boşuna servise gitmesini istemiyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım yaklaşık 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden şu ürünü satın almıştım (satıcı da Hepsiburada).

Ancak farenin ve optiğin altındaki şeffaf lensimsi şey oynuyor. Ayrıca çok ufak, milimetrelik boya kalkmaları var. Ürünün her şeyi elimde (Hepsiburada kutusu, ürünün kutusu ve ürünün kutusundaki belgeler). 1 Temmuz'a kadar iade ya da değişim hakkım var.

Değişim talebi açarsam yenisini gönderirler mi? Aksi takdirde boşuna servise gitmesini istemiyorum.

Teşekkürler.
- Hepsiburada İade Politikası: Hepsiburada'nın iade ve değişim koşullarını kontrol etmek için, sitedeki iade politikalarını incelemeniz faydalı olabilir.

- Değişim Talebi Açma: Hepsiburada üzerinden ürününüzü değiştirmek için şu adımları izleyin:
1. Hepsiburada Hesabınıza Giriş Yapın: Hesabınıza giriş yaparak "Hesabım" bölümüne gidin.
2. Siparişlerim: "Siparişlerim" sekmesine tıklayın ve değişim yapmak istediğiniz ürünü seçin.
3. İade veya Değişim Talebi: Seçtiğiniz ürüne tıklayın ve “İade Et” veya “Değişim Talebi Aç” seçeneğine tıklayın.
4. Gerekli Bilgileri Doldurun: Değişim talep formunda, neden değişim istediğinizi açıkça belirtin. Üründe yaşadığınız sorunları detaylandırın.
5. Gönderim Seçenekleri: Eğer onaylanırsa, Hepsiburada size yeni ürünü gönderebilir. Değişim talebinizi ister iptal edebilir ister de ürününüzü geri alıp yeni ürünü gönderebilirler.

- Kargonuzu İyi Paketleyin: Değişim sürecine başlamadan önce, mevcut ürününüzü orijinal kutusunda ve belgeleriyle birlikte, iyi bir durumda geri göndermeniz gerektiğini unutmayın.

- Müşteri Hizmetleri İletişimi: Gerekirse Hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek değişim süreci hakkında net bilgiler alabilirsiniz.

- Zaman Aşımına Dikkat: 1 Temmuz’a kadar olan süreyi göz önünde bulundurarak işlemlerinizi hızlandırın.

Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenizde yardımcı olur.