Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 14 Şubat 2026 #11 Torukojin Kaneki dedi: Hesapcom'dan aldığım hesabın bilgilerini değiştirmiş adam. Buna hakkı yok. Nasıl hesabı geri alırım? Genişletmek için tıkla... Desteğe yazın.
Torukojin Kaneki dedi: Hesapcom'dan aldığım hesabın bilgilerini değiştirmiş adam. Buna hakkı yok. Nasıl hesabı geri alırım? Genişletmek için tıkla... Desteğe yazın.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 14 Şubat 2026 #12 Astronotarda dedi: Adam ne yaparsa yapsın fark etmez, Riot'un izin vermediği bir şeyi yapıyorsunuz. Hiçbir şekilde hakkınız yok maalesef. Bir bardak buzlu su için. Genişletmek için tıkla... Torukojin Kaneki dedi: Nasıl alamam? Başka forum konusunda dava açılabilir denmişti. Ayrıca adam satmak için kimlik doğrulaması yapıyor. Genişletmek için tıkla... İllegal bir şey yapan kişi sizsiniz burada.
Astronotarda dedi: Adam ne yaparsa yapsın fark etmez, Riot'un izin vermediği bir şeyi yapıyorsunuz. Hiçbir şekilde hakkınız yok maalesef. Bir bardak buzlu su için. Genişletmek için tıkla... Torukojin Kaneki dedi: Nasıl alamam? Başka forum konusunda dava açılabilir denmişti. Ayrıca adam satmak için kimlik doğrulaması yapıyor. Genişletmek için tıkla... İllegal bir şey yapan kişi sizsiniz burada.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 14 Şubat 2026 #13 Koneko Toujou dedi: Desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: İllegal bir şey yapan kişi sizsiniz burada. Genişletmek için tıkla... Vallaha desteğe yazdım. Satış yapmak için kimlik veriliyor. Araştırdım davacı hesapcom oluyor ben değil. Sorun yok yani.
Koneko Toujou dedi: Desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: İllegal bir şey yapan kişi sizsiniz burada. Genişletmek için tıkla... Vallaha desteğe yazdım. Satış yapmak için kimlik veriliyor. Araştırdım davacı hesapcom oluyor ben değil. Sorun yok yani.
D Deni Z Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Beğeniler 393 14 Şubat 2026 #14 Ethem Efe dedi: İllegal bir şey yapan kişi sizsiniz burada. Genişletmek için tıkla... Ona illegal denmez de neyse. Satmak da yasak haberin olsun. Neden sadece satın alan olsun Hatta satışa karışan hesapları tespit ederse perma banlıyor Riot.
Ethem Efe dedi: İllegal bir şey yapan kişi sizsiniz burada. Genişletmek için tıkla... Ona illegal denmez de neyse. Satmak da yasak haberin olsun. Neden sadece satın alan olsun Hatta satışa karışan hesapları tespit ederse perma banlıyor Riot.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 14 Şubat 2026 #15 Torukojin Kaneki dedi: Vallaha desteğe yazdım. Satış yapmak için kimlik veriliyor. Araştırdım davacı hesapcom oluyor ben değil. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... İtemsatış GameSatış ve hesap com tr de satış açarken hesabın bilgilerinin çekilmesi halinde yasal süreç uygulanabileceği yazıyor.
Torukojin Kaneki dedi: Vallaha desteğe yazdım. Satış yapmak için kimlik veriliyor. Araştırdım davacı hesapcom oluyor ben değil. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... İtemsatış GameSatış ve hesap com tr de satış açarken hesabın bilgilerinin çekilmesi halinde yasal süreç uygulanabileceği yazıyor.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 14 Şubat 2026 #16 Kaç TL'ye almıştın.
K kofte_canavari Becerikli Katılım 6 Şubat 2026 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 101 14 Şubat 2026 #17 Olur öyle. Su iç. Hesap alım satımı yasak normalde.
grancoupe Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Çözümler 4 Beğeniler 176 Yer Türkiye, İstanbul 14 Şubat 2026 #18 Koneko Toujou dedi: İtemsatış GameSatış ve hesap com tr de satış açarken hesabın bilgilerinin çekilmesi halinde yasal süreç uygulanabileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Süreç tam nasıl oluyor bilmiyorum ama belki bu şekilde para geri alınabilir hesapcom aracılığıyla. Valorant hesabını almak imkansız diye düşünüyorum.
Koneko Toujou dedi: İtemsatış GameSatış ve hesap com tr de satış açarken hesabın bilgilerinin çekilmesi halinde yasal süreç uygulanabileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Süreç tam nasıl oluyor bilmiyorum ama belki bu şekilde para geri alınabilir hesapcom aracılığıyla. Valorant hesabını almak imkansız diye düşünüyorum.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 14 Şubat 2026 #19 grancoupe dedi: Süreç tam nasıl oluyor bilmiyorum ama belki bu şekilde para geri alınabilir hesapcom aracılığıyla. Valorant hesabını almak imkansız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben parayı da alacağını sanmıyorum hanımefendi.
grancoupe dedi: Süreç tam nasıl oluyor bilmiyorum ama belki bu şekilde para geri alınabilir hesapcom aracılığıyla. Valorant hesabını almak imkansız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben parayı da alacağını sanmıyorum hanımefendi.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 14 Şubat 2026 #20 deiinzz dedi: Kaç TL'ye almıştın. Genişletmek için tıkla... 600. deiinzz dedi: Ben parayı da alacağını sanmıyorum hanımefendi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal alırım. Sonuçta TC veriyor + fotoğraf çekiniyor doğrulamak için.
deiinzz dedi: Kaç TL'ye almıştın. Genişletmek için tıkla... 600. deiinzz dedi: Ben parayı da alacağını sanmıyorum hanımefendi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal alırım. Sonuçta TC veriyor + fotoğraf çekiniyor doğrulamak için.