Küfür etmek daha anormal.

Kime ettiğini az çok tahmin ediyorum.

Küfür etmek anormallık değildir. Toplumda bağırarak küfür etmek anormallıkdır. Toplumda Bağırarak konuşmakta anormallıktır. Tek küfür olmasına gerek olunmaz. Düz olarak kendi içinden etmek arkadaş ortamında etmek anormallık değildir. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Tabii hiç küfür etmeyebilir normal ona da anormal demem.

Küfür etmek anormallık değildir. Toplumda bağırarak küfür etmek anormallıkdır. Toplumda bağırarak konuşmakta anormallıktır. Tek küfür olmasına gerek olunmaz. Düz olarak kendi içinden etmek arkadaş ortamında etmek anormallık değildir. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Tabii hiç küfür etmeyebilir normal ona da anormal demem.

Hak edene küfür ediyorum. Ama hak etmeyene ya da durduk yere küfür ediyorsam aşağılıyorsam vb. o zaman anormallıktır. Hak edene ediyorsan durduk yerde etmiyorsan durduk yerde aşağılamıyorsan vb. o zaman bu durum normaldır. Şöyle örneklendirme vereyim size. Geçen gün bir okulda neyse direkt konuyu atayım. https://techolay.net/sosyal/konu/hayirdir-seriat-mi-geldi.137116/ bu konu da ki kararı alan kabul eden uygulayan kişiye müdüre vb. ağır küfür ettim. Çünkü hak ediyor. Bu kişiye saygılı tabii ki davranmayacağım tabii ki hoşgörülü vb. olmayacağım. Küfürü yerinde kullanmak önemlidir. Mesela yanında bir arkadaşınız var. Küfür etmekten rahatsız oluyorsa ve size dile getiriyorsa onun yanında küfür etme hakkınız yoktur. Ediyorsanız o zaman anormallıktır. Rahatsız olmuyorsa sadece onun duyabileceği şekilde sesinizi ayarlayıp toplumun duymayacağı şekilde ediyorsanız o zaman normallıktır. Umarım demek istediğimizi anlamışsınızdır. Teşekkürler.

Hayatımda çok az küfür etmişimdir. Genellikle bir tartışma olduğunda ise tatlı dille ve sakin bir üslupla tartışırım. Garip çünkü benim yaşımdakilerin 10 sözünden 8'i küfür veya argo. Sizce bende mi sorun var yoksa insanlarda mı?

Siz iyisini yapıyorsunuz, takmayın kafaya.

Bana göre çok küfür etmek ne kadar saçma ise hiç küfür etmemekte o kadar saçma. Hiç küfür etmeyen insanların bir şeylere verdikleri tepkiler çok robot gibi oluyor, şaşırması kızması vs. Azda olsa küfür kullanmak bir duygu katıyor cümleye. Yapay zeka konuşuyormuş gibi olmuyorsun.

Bana göre çok küfür etmek ne kadar saçma ise hiç küfür etmekte o kadar saçma. Hiç küfür etmeyen insanların bir şeylere verdikleri tepkiler çok robot gibi oluyor, şaşırması kızması vs. Azda olsa küfür kullanmak bir duygu katıyor cümleye. Yapay zeka konuşuyormuş gibi olmuyorsun.
Bu arada o duygulari argo kullanarak da verebiliyorsun. Küfür ayrı, argo kelime ayrı. Ama adam argo da kullanmıyorsa bence bu sefer bir sorun vardır.