HDDKullanıyorum
Üstün
Üç fanlı modellere yönelmeme gerek var mı sizce hocam? Sistemlerimiz neredeyse aynı zaten.
Bence gerek yok oyunda 65 dereceyi geçmiyor telefondan fan kontrolü gibi özellikleride var.
Smmmhunter
Üstün
Örnek olarak bu model nasıldır ? (PSU'ya ekstra 12VHPWR kablosu almam lazım.)FurMark testinde 33 derece ortam sıcaklığında ve %66 fan devrinde 72 dereceyi geçmedi ekstra olarak fan devrini manuel olarak Full seviyeye getirince 3 dakika içerisinde 67 dereceye kadar düştü.
Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming 12G OC 12GB GDRR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming 12G OC 12GB GDRR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
HDDKullanıyorum
Üstün
Örnek olarak bu model nasıldır? (PSU'ya ekstra 12VHPWR kablosu almam lazım.)
![]()
Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming 12G OC 12GB GDRR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu kartın soğutması nasıldır bilmiyorum ama 4070 gibi 200W TDP değerine sahip bir kart için 3 fan fazla olacaktır.
Smmmhunter
Üstün
İndirim beklemeli miyim ?Bu kartın soğutması nasıldır bilmiyorum ama 4070 gibi 200W TDP değerine sahip bir kart için 3 fan fazla olacaktır.
- Makaleler
- 9
Örnek olarak bu model nasıldır ? (PSU'ya ekstra 12VHPWR kablosu almam lazım.)
![]()
Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming 12G OC 12GB GDRR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Lazım değil, dönüştürücü kablo kartın kutusundan çıkacak.
Smmmhunter
Üstün
Galiba taksit olduğundan Galax'ı alacağım. World Kart'a 6 ay taksit imkanı var.Bence gerek yok oyunda 65 dereceyi geçmiyor telefondan fan kontrolü gibi özellikleride var.
HDDKullanıyorum
Üstün
İndirim olacağını sanmıyorum olursa 4070 Super modelinde olabilir o daha revaçta bir model ancak nasıl ve ne zaman olur bilemiyorum ben beklemezdim.
Galiba taksit olduğundan Galax'ı alacağım. World Kart'a 6 ay taksit imkanı var.
Hayırlı olsun.
- Makaleler
- 50
"Firma" dedigin icin bireysel uyeden kurumsal uyeye gecis yapiyorsun.Şirket faturası değil. Şahsıma kesildiğinde zaten şahıs firması olduğundan gider yazabiliyorum.
Smmmhunter
Üstün
Hocam bu nasıldır ?Galiba taksit olduğundan Galax'ı alacağım. World Kart'a 6 ay taksit imkanı var.
Hocam ben kurumsal fatura talep etmiyorum. Normal vatandaş gibi satın alıyorum. Firmanın haberi olmuyor bundan. Sonrasında gider yazıyorum."Firma" dedigin icin bireysel uyeden kurumsal uyeye gecis yapiyorsun.
- Makaleler
- 9
Şirket faturası değil. Şahsıma kesildiğinde zaten şahıs firması olduğundan gider yazabiliyorum.
Adınızdaki SMMM kısaltması "Serbest Muhasebeci Mali Müşavir" mi? Yazabilirsiniz evet, biliyorsunuz zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician