eren28tr
Uzman
Bütçem 12 ila 14 bin arasında. Bu bütçede RTX 3080 ile FTW3, Gaming Z Trio, Aorus Xtreme gibi seçeneklerim var. RTX 4070'te ise sadece Galax gibi seçeneklerim var.
Sizce hangisi alınır?
(Faturalı ürünü şahıs firması sayesinde gider yazabiliyorum. Bu sayede Galax kart 14K seviyesine düşüyor.)
Galax RTX 4070 al.
fumosever45
Yetkin
Kesinlikle Galax 4070
Smmmhunter
Üstün
Gaming Z Trio RTX 3080 daha iyi performans vermez mi ?
HDDKullanıyorum
Üstün
Tabii ki 4070 hem teknoloji olarak daha iyi hem de güç tüketimi neredeyse yarı yarıya. (linkteki 4070'i kullanıyorum sorualrın var ise cevaplayabilirim)
Smmmhunter
Üstün
Sıcaklık olarak nasıl hocam ?Tabii ki 4070 hem teknoloji olarak daha iyi hem de güç tüketimi neredeyse yarı yarıya. (linkteki 4070'i kullanıyorum sorualrın var ise cevaplayabilirim)
23K'da daha iyi 4070 önerileriniz var mı ?
HDDKullanıyorum
Üstün
FurMark testinde 33 derece ortam sıcaklığında ve %66 fan devrinde 72 dereceyi geçmedi ekstra olarak fan devrini manuel olarak Full seviyeye getirince 3 dakika içerisinde 67 dereceye kadar düştü.
Smmmhunter
Üstün
Üç fanlı modellere yönelmeme gerek var mı sizce hocam ? Sistemlerimiz neredeyse aynı zaten.FurMark testinde 33 derece ortam sıcaklığında ve %66 fan devrinde 72 dereceyi geçmedi ekstra olarak fan devrini manuel olarak Full seviyeye getirince 3 dakika içerisinde 67 dereceye kadar düştü.
- Makaleler
- 50
Bu arada sirket faturali alirsan olasi bir ariza durumunda garantiden destek alamiyorsun diye biliyorum, direkt iade oluyor olmasi lazim ama emin degilim, oyle hatirliyorum, bi' arastirmakta fayda var.
Bunun disinda konuya gelecek olursak 4070 alabilme imkani varsa ve 14K'ye ise tabii ki o daha mantikli.
Bunun disinda konuya gelecek olursak 4070 alabilme imkani varsa ve 14K'ye ise tabii ki o daha mantikli.
Smmmhunter
Üstün
Şirket faturası değil. Şahsıma kesildiğinde zaten şahıs firması olduğundan gider yazabiliyorum.Bu arada sirket faturali alirsan olasi bir ariza durumunda garantiden destek alamiyorsun diye biliyorum, direkt iade oluyor olmasi lazim ama emin degilim, oyle hatirliyorum, bi' arastirmakta fayda var.