New York sokaklarında gezmeme son 1 saat, inecek inşallah! :D Hocam çok güzel çocukluğuma döndürdü bu oyun beni. Konuyu çok dağıtmak istemiyorum ama hızlıca önerdiğiniz ayarları söyler misiniz? Şöyle başlattım;

Window mode: Exclusive Fullscreen
Upscale mode: DLSS Super Resolution
Upscale Quality: Quality
NVDIA Reflex Low Latency: On
Frame Generation: DLSS Frame Generation (Senua's Sage isimli oyunda görüntüyü az bozmuştu bunda akıcılık geldi gibi.)
Refresh Rate: 180 Hz

İyi diyorsanız böyle devam edeyim.

New York sokaklarında gezmeme son 1 saat, inecek inşallah! :D Hocam çok güzel çocukluğuma döndürdü bu oyun beni. Konuyu çok dağıtmak istemiyorum ama hızlıca önerdiğiniz ayarları söyler misiniz? Şöyle başlattım;

Window mode: Exclusive Fullscreen
Upscale mode: DLSS Super Resolution
Upscale Quality: Quality
NVDIA Reflex Low Latency: On
Frame Generation: DLSS Frame Generation (Senua's Sage isimli oyunda görüntüyü az bozmuştu bunda akıcılık geldi gibi.)
Refresh Rate: 180 Hz

İyi diyorsanız böyle devam edeyim.
Hocam ben klasik FPS sabitlememi yaptım çünkü görüntüdeki akıcılık önemli biliyorsunuz. Şu ultra high grafikte, sabit 120 FPS, DLSS On ve quality, reflex low latency on olacak şekilde ayarladım. Hem görüntü kalitesi iyi hem de fps daha stabil olduğu için daha akıcı oldu oyun. Drop vesaire yok görselde ilettiğim gibi frametime da ip gibi ama, dönüşler sanki çok akıcı değil. Ekstra bir ayarla siz daha iyi hale getirebiliyor musunuz yoksa oyunun sunabildiği bu mu?

Dosya Ekleri

• Marvel's Spider-Man Remastered Screenshot 2025.09.05 - 23.57.07.27.webp
    Marvel's Spider-Man Remastered Screenshot 2025.09.05 - 23.57.07.27.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Benim sistemim AAA oyunlar için güçlü değil :D ama bu oyun PS port olduğu için o mouse ile hızlı sağa sola bakma konusunda ufak bir takılma hissiyatını yaşayabilirsin onun için joystick ile oynaman lazım PS konforundaki gibi 60 FPS. Frame Generation gerek var mı bilmiyorum ama DLSS DLAA varsa seçebilirsin onun dışında senin oyun içindeki akıcılığın bozulmadığı sürece sorun yok demektir.

Güzel bir yapay zeka öneriyim oyun içi ayarları söyleyen onu kullan . https://manus.im/

Benim sistemim AAA oyunlar için güçlü değil :D ama bu oyun PS port olduğu için o mouse ile hızlı sağa sola bakma konusunda ufak bir takılma hissiyatını yaşayabilirsin onun için joystick ile oynaman lazım PS konforundaki gibi 60 FPS. Frame Generation gerek var mı bilmiyorum ama DLSS DLAA varsa seçebilirsin onun dışında senin oyun içindeki akıcılığın bozulmadığı sürece sorun yok demektir.

Güzel bir yapay zeka öneriyim oyun içi ayarları söyleyen onu kullan . https://manus.im/

Bunu ayrı bir konu olarak açacağım hocam. Çünkü monitör ile ilgili şüphelerim var. Freesync compatible olması kaynaklı FPS dalgalanmaları ve düşüğe sabitlemede çok akıcı sonuç alamıyorum. Aklıma native gsync olmaması kaynaklı demek geliyor. Bir soracağım bakalım.

Bunu ayrı bir konu olarak açacağım hocam. Çünkü monitör ile ilgili şüphelerim var. Freesync compatible olması kaynaklı FPS dalgalanmaları ve düşüğe sabitlemede çok akıcı sonuç alamıyorum. Aklıma native gsync olmaması kaynaklı demek geliyor. Bir soracağım bakalım.
Hocam haberiniz olsun sorunu çözdüm. Oyun içi vsync bozuk 90 FPS'ye sabitliyor. Onun yerine Nvdia denetim masasından vsync açtım, dlss quality ve FG açıp 180'e sabitledim. %1 Low bile 175-180 geziyor oldukça akıcı oldu. Öneri için teşekkürler. Bayıldım oyuna. Şehirde gezmekten görev yapasım gelmedi kaç saat. :D

Son düzenleme:
Hocam haberiniz olsun sorunu çözdüm. Oyun içi V-Sync bozuk 90 FPS'ye sabitliyor. Onun yerine NVIDIA Denetim Masası'ndan V-Sync açtım, DLSS quality ve frame generation açıp 180'e sabitledim. %1 Low bile 175-180 geziyor oldukça akıcı oldu. Öneri için teşekkürler. Bayıldım oyuna. Şehirde gezmekten görev yapasım gelmedi kaç saat. :D

Güzel aklımda bulunsun bu bilgi :D.