Detaylar
Kim cevapladı?Ev o kadar dandikti ki kapı deliği bile yoktu. "En fazla ne olabilir ki?" deyip ardındakinin kim olduğunu bilmeden kapıyı açtım.
maes
Başarılı
Kafama iki el ateş ettiler ve her şey bitti.Dedemin Japonya'da bir mafyanın sağ kolu olduğunu ve yasa dışı suçlar işlediğini, kırmızı bültenle arandığını söylediler. Beni sorguya çektiler...
Astral seyahat ile eğitimli bir CIA ajanının bedenine geçtim kafama ateş eden kişileri bulup CIA veritabanından bilgilerini aldım ve onların peşine düştüm.
Ali Osman 06
Çalışkan
Fakat bir sorun vardı. Kendi zihnimde istediğimi yapamıyordum. Düşüncelerimi kontrol edemiyordum. Zaman geçiyor ilerliyorum lakin o da ne!Astral seyahat ile eğitimli bir CIA ajanının bedenine geçtim kafama ateş eden kişileri bulup CIA veritabanından bilgilerini aldım ve onların peşine düştüm.
Bruhistan
Başarılı
Bunların hepsi rüyaymış. Uyandım, ve tekrar kapı çaldı. Sanki baştan başlamışız gibi.Fakat bir sorun vardı. Kendi zihnimde istediğimi yapamıyordum. Düşüncelerimi kontrol edemiyordum. Zaman geçiyor ilerliyorum lakin o da ne!
Bunların hepsi rüyaymış. Uyandım, ve tekrar kapı çaldı. Sanki baştan başlamışız gibi.
Kapi sesini duyunca icime bir dongude sikismis olabilecegim dusuncesi dank etti. Cok buyuk bir gerginlikle kapiyi açtım. Karsimda comatozze vardi. Disarisi yagmurlu oldugu icin evime gelmek istemisti.
Yeni konular
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-