bilal.kyra

Gelişen
Başlıktaki iki telefon arasında kaldım. 4 yıl kullanacağım yani güncelleme desteği beni pek alakadar etmiyor. 3 yıl güncelleme alsın yeter. Kasa malzemesinin de pek önemi yok benim için, kılıf takacağım zaten. Oyun 1-2 saat, çoğunlukla 1 saat oynuyorum; dizi-film izliyor, arada manzara resmi çekiyorum. Günümün çoğunluğu okul, dershane ve oradan ev olarak geçiyor. Hangisini önerirsiniz ve nedeni ile söyler misiniz?

Samsung'da ekranın alt ve yan boşluklarını sevmedim.
Honor'un kamera biraz daha net çekiyor gibi geldi bana.

Başlıktaki iki telefon arasında kaldım. 4 yıl kullanacağım yani güncelleme desteği beni pek alakadar etmiyor. 3 yıl güncelleme alsın yeter. Kasa malzemesinin de pek önemi yok benim için, kılıf takacağım zaten. Oyun 1-2 saat, çoğunlukla 1 saat oynuyorum; dizi-film izliyor, arada manzara resmi çekiyorum. Günümün çoğunluğu okul, dershane ve oradan ev olarak geçiyor. Hangisini önerirsiniz ve nedeni ile söyler misiniz?

Samsung'da ekranın alt ve yan boşluklarını sevmedim.
Honor'un kamera biraz daha net çekiyor gibi geldi bana.

Şöyle karşılaştırma yaparım;

• A56 malzeme kalitesi, (sizin için önemli değil) güncelleme ömrü, (sizin için önemli değil) yazılım, işlemci ve genel kamera olarak daha iyi.
  • Honor 400 ufak olması, ana kamerası ve bataryası daha iyi.
Sizin kullanıma göre ben Honor 400 seçerdim.

Ben olsam Honor 400 seçerdim. Ekranı, kamera özellikleri, şarj hızı, kutu içeriği ve kompaktlığı bana daha çok hitap ediyor.

Samsung A56 kullanıyorum memnunum, arayüzü çok farkediyor. Bataryası en iyi telefonlardan biri zaten A56, amiral gemilerinden bile iyi performans veriyor pil yönetimi konusunda. Samsung'un Türkiye desteği çok iyi, Honor bu konuda çok başarısız, çoğunlukla ulaşamıyorsunuz, ulaştığınızda bir ton para ödüyorsunuz. Samsung A56 alın, memnun kalmama imkanınız yok. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Şöyle karşılaştırma yaparım;

• A56 malzeme kalitesi, (sizin için önemli değil) güncelleme ömrü, (sizin için önemli değil) yazılım, işlemci ve genel kamera olarak daha iyi.
  • Honor 400 ufak olması, ana kamerası ve bataryası daha iyi.
Sizin kullanıma göre ben Honor 400 seçerdim.

Samsung'un yazılımı daha iyi olması kafamı karıştırıyor.

Samsung yazılımı iyi, Honor kamera iyi.
Işlemci olarak oyun az oynayan ben için ikisi eşit gibi oluyor ama yazılım olarak One UI'in daha zayıf halini alıyor. Samsung Honor 1 adım önde gibi o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un yazılımı daha iyi olması kafamı karıştırıyor

Samsung yazılımı iyi honor kamera iyi
Işlemci olarak oyun az oynayan ben için ikisi eşit gibi oluyor ama yazılım olarak one ui in daha zayıf halini alıyor samsung honor 1 adım önde gibi o yüzden
Hocam "One UI'ın daha zayıf halini alıyor" konusunu biraz daha açar mısınız? A56 birkaç yapay zeka özelliği ve yapay zeka obje silgisi hariç hiçbir şeyden eksik kalmıyor S serilerinden.

Samsung A56 kullanıyorum memnunum, arayüzü çok fark ediyor. Bataryası en iyi telefonlardan biri zaten A56, amiral gemilerinden bile iyi performans veriyor pil yönetimi konusunda. Samsung'un Türkiye desteği çok iyi, Honor bu konuda çok başarısız, çoğunlukla ulaşamıyorsunuz, ulaştığınızda bir ton para ödüyorsunuz. Samsung A56 alın, memnun kalmama imkanınız yok. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf kalitesi nasıl? Ben yabancı videolara baktığımda Honor daha net çekiyor, özellikle düşük ışıkta detaylar daha belli oluyor. AI özellikler nasıl? Hatalı yaptıklarını söyleyenler var. Kullanım yoğunluğunuz nasıl ve kaç saat gidiyor, ses performansı nasıl?

Samsung'un yazılımı daha iyi olması kafamı karıştırıyor

Samsung yazılımı iyi Honor kamera iyi
Işlemci olarak oyun az oynayan ben için ikisi eşit gibi oluyor ama yazılım olarak One UI'in daha zayıf halini alıyor Samsung Honor 1 adım önde gibi o yüzden

Honor'un ana kamera daha başarılı diğerlerinde Samsung daha iyi şahsen. (Selfie geniş açı vs.)
Yazılım olarak Samsung daha hafif, daha çeşitli ve @Glade, dediği gibi Samsung'un servis ağı ve aksesuarları bolca bulunuyor. Honor'un eksiği o. Ama Honor'un da o fiyatta ana kamerası, batarya ve ufak olması gibi avantajları var. Kutu içeriğinin bol olma sebebi kılıf adaptör vs. bulman çok zor o yüzden kutuya koyuyorlar :D

Hocam "One UI'ın daha zayıf halini alıyor" konusunu biraz daha açar mısınız? A56 birkaç yapay zeka özelliği ve yapay zeka obje silgisi hariç hiçbir şeyden eksik kalmıyor s serilerinden.

Ben biraz araştırdım, başka bir konuda One UI daha sade daha az özellikli şekilde oluyor A serisinde yazmışlardı.

Ben biraz araştır diydim başka bir konu da One UI daha sade daha az özellikli şekilde oluyor a serisinde yazmış lardi

Evet, A serisinde donanım kısıtlı olduğundan yazılım biraz kısıtlanıyor ama doğru düzgün fark yok. (Samsung DeX, AI özellikleri vs kısıtlanıyor ya da olmuyor örnek.)