Fotoğraf kalitesi nasıl? Ben yabancı videolara baktığımda Honor daha net çekiyor, özellikle düşük ışıkta detaylar daha belli oluyor. AI özellikler nasıl? Hatalı yaptıklarını söyleyenler var. Kullanım yoğunluğunuz nasıl ve kaç saat gidiyor, ses performansı nasıl?
Tam şarj ile 12 saatten az gitmiyor şarjı, sesi yeterli, kamerası Honor'dan eksik kalmıyor bence, mağazada denemiştim fazla bir fark yok fakat renklerde Samsung daha doğala yakın çekmeye çalışıyor. Honor 400 ve Poco X7 Pro'yu karşılaştırdığımda ikisi de çok canlı fotoğraflar çekiyor.

Ben biraz araştırdım, başka bir konuda One UI daha sade daha az özellikli şekilde oluyor A serisinde yazmışlardı.
Giriş segment A serisinde direkt One UI Core kullanılıyor, baya kırpılmış oluyor özellikler. Onun dışında A serisinin orta segmentinde düz One UI kullanılıyor fakat @Aakons'in dediği gibi Samsung DeX ve bazı yapay zeka özelliklerinin etkisi kırpılıyor.

Giriş segment A serisinde direkt One UI Core kullanılıyor, bayağı kırpılmış oluyor özellikler. Onun dışında A serisinin orta segmentinde düz One UI kullanılıyor fakat @Aakons'in dediği gibi Samsung DeX ve bazı yapay zeka özelliklerinin etkisi kırpılıyor.

One UI Core ile düz One UI arasında fark vardır ama hissedilmiyor. Animasyon vs. kısıtlı A06'da o kadar. A16'da S22 ile farkı hissetmedim :D
Tabii konu sahibinin kararına kalmış bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, a serisinde donanım kısıtlı olduğundan yazılım biraz kısıtlanıyor ama doğru düzgün fark yok. (Samsung DeX, AI özellikleri vs kısıtlanıyor ya da olmuyor örnek.)

Çok önemi olmayan seyler benim için. Yani her türlü Samsung yazılım daha iyi. Ana kamerasi nasıl, üzer mi kullanani, kamerasını nasıl buluyorsunuz? Ekrandaki centikler cok rahatsız ediyor mu? Honor'da az olması hoşuma gitti çünkü. Ses seviyesi nasıl? Bir kanalda alt hoparlör, üst hoparlörden yüksek ses veriyor diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki iki telefon arasında kaldım. 4 yıl kullanacağım yani güncelleme desteği beni pek alakadar etmiyor. 3 yıl güncelleme alsın yeter. Kasa malzemesinin de pek önemi yok benim için, kılıf takacağım zaten. Oyun 1-2 saat, çoğunlukla 1 saat oynuyorum; dizi-film izliyor, arada manzara resmi çekiyorum. Günümün çoğunluğu okul, dershane ve oradan ev olarak geçiyor. Hangisini önerirsiniz ve nedeni ile söyler misiniz?

Samsung'da ekranın alt ve yan boşluklarını sevmedim.
Honor'un kamera biraz daha net çekiyor gibi geldi bana.
A56 bakabilirsiniz. S24FE’ye bütçe çıkar mı?

Çok önemi olmayan seyler benim için. Yani her türlü Samsung yazılım daha iyi. Ana kamerasi nasıl, üzer mi kullanani, kamerasını nasıl buluyorsunuz? Ekrandaki centikler cok rahatsız ediyor mu? Honor'da az olması hoşuma gitti çünkü. Ses seviyesi nasıl? Bir kanalda alt hoparlör, üst hoparlörden yüksek ses veriyor diyordu.

@Glade, cihaz hakkında daha iyi karar verir ama çok yakın cihazlar. En büyük farkları dediğim gibi kamerada selfie geniş açı vs şahsen Samsung ana kamerada Honor daha iyi. Bataryada net Honor daha iyi. Diğer özelliklerde malzeme kalitesi yazılım işlemcide Samsung daha iyi. Söylenmeyenlerde denkler denilebilinir.