Ne yazık ki hayır, para biriktirip alıyorum. Tecno Spark 7T'den gececeğim o kadar para biriktirdim o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum

Seni çok iyi anlıyorum. O kadar para verdiğin cihazın üzmemesi hakkın. Orta segment telefonlar oyunlarda çok performans bekleme ama günlük kullanımda asla üzmez.
Yani biraz daha uzun kullanayım dersen A56 alabilirsin.

Ama ikisi de genel olarak çok denk cihazlar hangisi hoşuna giderse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam şarj ile 12 saatten az gitmiyor şarjı, sesi yeterli, kamerası Honor'dan eksik kalmıyor bence, mağazada denemiştim fazla bir fark yok fakat renklerde Samsung daha doğala yakın çekmeye çalışıyor. Honor 400 ve POCO X7 Pro'yu karşılaştırdığımda ikisi de çok canlı fotoğraflar çekiyor.

Teşekkür ederim, biraz daha hoşuma gitti. Şimdi A56 pekala ekrandaki o siyah boşluklar çok rahatsız ediyor mu yoksa alışınca önemsiz mi geliyor? Honor'da çok az olması hoşuma gitti. Kamerasının hiç üzdüğü durum oldu mu sizi veya sesi keşke hafif daha yüksek olsa dediğiniz falan?

Seni çok iyi anlıyorum. O kadar para verdiğin cihazın üzmemesi hakkın. Orta segment telefonlar oyunlarda çok performans bekleme ama günlük kullanımda asla üzmez.
Yani biraz daha uzun kullanayım dersen A56 alabilirsin.

Ama ikisi de genel olarak çok denk cihazlar hangisi hoşuna giderse.

Çok oyun oynayamiyorum, 11. sınıfa geçtim. Universiteye hazırlanmaya başladım dershane falan da var, aileme yük olmak istemiyorum. Fazla okul harçlıklarından kenara ata ata belli bir miktar biriktirdim, bazi esyalar sattım, üstüne az bir şey ailem eklecek, yine de yük oluyormuş gibi geliyor.
Ben kullandığım süre boyunca beni mümkün oldukça uzmeyecek olan hangisi ise onu almaya cabaliyorum, o yüzden aşırı tereddütteyim, kusura bakmayın.

Yanlış bilgi: Samsung, Türkiye pazarında olmasa da laptop üretmektedir.
@bilal.kyra, eğer özelleştirme yapmasıdaha keyifli yazılım isterseniz A56 daha iyi seçenek olur. İleride alacağınız Samsung cihazlarla ekosistem de oluyor.
Ama Honor'un dediğim özelliklerden biraz daha kötü kalıyor. Seçim sizin.
Ekosistem ne alaka? Samsung'un laptopu yok bir kere! Honor ekosistemi daha kolay yapılır.

Çok oyun oynayamiyom 11. Sınıfa geçtim universite ye hazırlanma ya başladım dershane falanda var aileme yük olmak istemiyorum fazla okul harçlıklarından kenara ata ata belli bir miktar biriktirdim bazi esyalar sattım üstüne az bisi ailem eklicek genede yük oluyormuş gibi gelio
Ben kullandığım süre boyunca beni mümkün oldukça uzmeyecek olan hangisi ise onu almaya cabaliom o yüzden aşırı tereddüt deyim kusura bakmayın
İki cihazı mağazada denemiş miydin?

Çok oyun oynayamiyorum 11. Sınıfa geçtim universite ye hazırlanma ya başladım dershane falanda var aileme yük olmak istemiyorum fazla okul harçlıklarından kenara ata ata belli bir miktar biriktirdim bazi esyalar sattım üstüne az bir şey ailem eklecek gene de yük oluyormuş gibi geliyor
Ben kullandığım süre boyunca beni mümkün oldukça uzmeyecek olan hangisi ise onu almaya cabaliom o yüzden aşırı tereddüt deyim kusura bakmayın

Eğer 6 yıldan fazla kullanırım derseniz A56 öneririm.
Zaten gerekli karşılaştırmayı yaptım. Karar sende.

Eğer 6 yıldan fazla kullanırım derseniz A56 öneririm.
Zaten gerekli karşılaştırmayı yaptım. Karar sende.

Samsung daha güvenilir duruyor, Honor daha gelişim aşamasında gibi. 5 yıla yakın kullanacağım büyük ihtimalle ama o kadar guncellemeyi o telefon kaldırır mı o da var. Kameraları yakın deniyor, üzmez gibi geldi. Zaten yazılımda Samsung daha iyi. Keşke şarj adaptörü az daha ucuz olsaydı Samsung'un, daha iyi olurdu. Bir de internette düzgün kılıf yok. Dışarıda bulurum umarım.

Samsung daha güvenilir duruyor Honor daha gelişim aşamasında gibi 5 yıla yakın kullanacağım büyük ihtimalle ama o kadar guncellemeye o telefon kaldırır mı oda var kameraları yakın deniyor üzmez gibi geldi zaten yazılım da Samsung daha iyi keşke şarj adaptörü azdaha ucuz olsaydı Samsung'un daha iyi olurdu bir de internetde düzgün kılıf yok dışarıda bulurum umarım

Adaptör olarak orijinal almana gerek yok. Spigen alırsın PPS destekleyen 300 TL'ye olur biter.
Telefon 4. yıla kadar kaldırır muhtemelen. 6 yıl kaldıracağını ben de düşünmüyorum :D

Adaptör olarak orijinal almana gerek yok. Spigen alırsın PPS destekleyen 300 TL'ye olur biter.
Telefon 4. yıla kadar kaldırır muhtemelen. 6 yıl kaldıracağını ben de düşünmüyorum :D

Spigen'i destekliyor Samsung, değil mi? 45W alsam hızlı şarj eder mi? Onun dışında başka bir marka alabilir miyim? Onu hallettik diyelim, kılıf bulacağım daha. Halledeceğim umarim 😃

Teşekkür ederim, biraz daha hoşuma gitti. Şimdi A56 pekala ekrandaki o siyah boşluklar çok rahatız ediyor mu yoksa alışınca önemsiz mi geliyor? Honor'da çok az olması hoşuma gitti kamerası hiç üzdüğü durum oldu mu sizi veya sesi keşke hafif daha yüksek olsa dediğiniz falan?
Yok hocam hiç fark edilmiyor normal kullanımda. Sesi de yetiyor her türlü, kamerası da zoom hariç yeterli oluyor genellikle.